Elkerka nowy dzień niech forum żyje swoim życiem [emoji6] ale mniej wiecej chodzilo o to co podsumowalas bo ja nie mam siły wracać do tego i sie stresowac na nowo , dla mnie to samo nie jest koniec, mimo ze lekarz tak sobie może powiedzieć i nazwac jestem uparciuch , bo na zwykłym nie sprawdzają nie mierzą dokladnie wszystkich narządów wewnętrznych zoladka mozgu komor serca i reszty np . mierzą podstawowe rzeczy i wyrokują mówiąc ze zrobili to samo badanie a nawet nie mają zezwolenia aby takie badanie robić i nie dostają kary bezpodstawnie tylko za to,ze badają ,bo robią w zaciszu gabinetu, no tak jest zdania nie zmienię , naczytalam się juz dawno w związku właśnie z wykonywaniem "tego samego" i gdybym uważała ze jedno od drugiego nie odbiega nie szukalabym kogoś z certyfikatem tylko poszła do swojego i tyle a mimo zaufania i wiedzy jednak tak nie zrobiłam idę dopiero na wizytę . W razie nie daj Bóg czegoś wole mieć kartke pieczątkę zE robił mi ktoś kto ma kwalifikacje a nie ktoś kto być może się bardzo myli taki przykład tez na forum byl .
Ale już niejednokrotnie pisałam każdy idzie do kogo chce , czy nie idzie wcale nie interesuje mnie to mam tylko swoje zdanie w kwesti wykonywania badam więc niepotrzebnie mi ktoś chce wcisnąć cos innego bo ja się przekonać nie dam hehe .
Pisalam sto razy ze juz mi sie na ten temat gadac bo to nie ma dalszego sensu [emoji4] co do humorkow tak jak mowilam sama na forum nie jestem i sama do siebie nie pisze kazdy swoje 5gr wsadzil .
I jak ktos znowu poryszy ten temat to ja nie bede reagowac bo serio zbedne . Nie ma co walkowac niech kazda mysli swoje i robi swoje to co uwaza za sluszne i tyle [emoji4]
Miłego dnia i kciuki za wizytujace [emoji4]
Oddech dziewczyny słońce wychodzi i trzeba mieć dobry humor ...
Odnośnie tych pojawiających się na nogach zylakow zylek ktos coś ?