motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to masz pomoc. Tylko uwazaj zeby ta pomoc byla nie za bardzo wscibska. Zaraz One. Beda wiedzialy lepiej i ty wszystko źle robisz. Tak jak u mojej kolezanki bylo
Długa przerwa, ciekawe ile [emoji6] ja będę mieć 4 lata przerwy.Dziewczyny, a jest wsrod Was ktoras, ktora rodziła drugie dziecko po dlugiej przerwie? Bylo latwiej choc trochę?
Taak i mam wielka nadzieje, ze jednak w trakcie cos mi sie przypomni@Dagaa11 ale wiesz juz jak to jest i na pewno Ci się przypomni jak będą kopniaki hehe pomiedzy mną a siostra jest ponad 7 lat ale mam znajomą co ma braciszka młodszego o 19 lat i zamiast mam sie zajmowac to ona hehe
Ooo, fajnie, a ja nie umialam spac z dzieckiem w lozku. Caly czas sie balam, ze ja przygniote... Wiec chcac nie chcac mloda od urodzenia w lozeczku. I moze dobrze, przynajmniej oozniej nie mialam problemu@shiran85 ja przy drugim dziecku już nawet łóżeczka nie miałam, bo wiedziałam, że będzie spać że mną. W spaniu z dzieckiem widzę same plusy
Tez bede kupowac, bo to super sprawaKoleżanka ma i super sprawa chociaż tez czasami lubi straszyć jak to sprzęt [emoji16]
No wlasnie ja licze, ze corka bedzie pomagac na swoj sposob, bo w konch bedzie miala juz 8 lat ;DTo teraz maluszek będzie taki pupilek kochany dla rodzeństwa w sensie będziesz miec obstawe do pomocy [emoji4]
@Anet23 tyle ze sam poród był tez krótki i chwaliła ze taka była wystraszona a by mogła znowu ;D to tylko pozazdroscić dla mnie masakra to zakładanie cewnika wrrrr