reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Idź do dentysty! Lepiej żeby nie przerodziło się to w coś poważnego wtedy kiedy będziesz znacznie wyżej w ciąży.

Ja chyba będę pracować do czerwca. W lipcu napewno mnie nie będzie bo nie mam co z synkiem zrobić w wakacje.. Taki oto powód mam :). Mnie raczej nikt szybciej wypychać nie będzie. Myślę, że nie będą też naciskać na jak najdłuższą pracę.. Nie wiem jak będzie..
Pojde ale najbezpieczniej w II trym..

reklama
Hejka dziewczyny! Byłam dziś na Becie i oto wynik dołączony w zdjęciu poniżej. Powiedzcie Kochane, który to tydzień bo się gubię, widzę że mieszczę się w 4, 5 i 6 :D a okres miałam 5 marca więc tym sposobem wychodzi 5 tyg. 1d.

Miałam pytać o kłucia w podbrzuszu ale widzę że również je macie... Czyli nie ma o co się niepokoić jeżeli kłuło z przerwami prawie pół dnia?

Ściskam Was wszystkie mocno i życzę dobrej nocki

Załączniki

• IMG_20180410_212736.png
    IMG_20180410_212736.png
    8,3 KB · Wyświetleń: 85
Hejka dziewczyny! Byłam dziś na Becie i oto wynik dołączony w zdjęciu poniżej. Powiedzcie Kochane, który to tydzień bo się gubię, widzę że mieszczę się w 4, 5 i 6 :D a okres miałam 5 marca więc tym sposobem wychodzi 5 tyg. 1d.

Miałam pytać o kłucia w podbrzuszu ale widzę że również je macie... Czyli nie ma o co się niepokoić jeżeli kłuło z przerwami prawie pół dnia?

Ściskam Was wszystkie mocno i życzę dobrej nocki
Moim zdaniem 4tc. Moze pozniej mialas owulacje :) gratulacje :)

reklama
Do góry