reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Szok, że istnieją tacy pracodawcy! Ja dostałam L4 już na piewszej wizycie i to gin sam nalegał, że praca wykluczona, bo muszę odpoczywać i się nie stresować. Dyrektorka się cieszyła i wszyscy trzymają kciuki za to, żeby wszystko szło w porządku. Zostawiłam mnóstwo pracy, która teraz spadła na pozostałych pracowników, ale kazali mi się tym nie przejmować, bo najważniejsze żebym dbała o siebie. I to jest zdrowe podejście..

Dokładnie, moja kierowniczka tak samo. Wszyscy się cieszą, chyba bardziej nawet niż ja bo do mnie nadal nie dochodzi że zostanę mamą :D Sama mi zaproponowała żebym wzięła L4 od maja i się nie przejmowała. Dodała jeszcze, że miejsce zawsze będzie na mnie czekało w pracy :)

reklama
Ale tworzycie nie ogarniam [emoji4]

@Iwka_90 poszlabym prywatnie nie wracalabym jyz do niego

@Paulcia93 ważniejszy jest przyrost po 48h niż wartość [emoji4] więc można mniej więcej patrzeć

Hej Kochana, od początku śledzę Twoje wpisy i mocno, mocno trzymam za Ciebie kciuki! Czuję, że tym razem Ci się uda i na pewno zostaniesz szczęśliwą mamą :)

Planuje zrobić powrotke bety w piątek bo dzisiaj po pobraniu krwi czułam mocne klucia aż do teraz i mam nadzieję że wszystko jest w porządku a ja tylko panikuje (miałam dziś 2 stresujące sytuacje).

Hej Kochana, od początku śledzę Twoje wpisy i mocno, mocno trzymam za Ciebie kciuki! Czuję, że tym razem Ci się uda i na pewno zostaniesz szczęśliwą mamą :)

Planuje zrobić powrotke bety w piątek bo dzisiaj po pobraniu krwi czułam mocne klucia aż do teraz i mam nadzieję że wszystko jest w porządku a ja tylko panikuje (miałam dziś 2 stresujące sytuacje).
Serdecznie dziękuję ; * też mam taką nadzieję

W takim razie obliczysz sobie na kalkulatorze hcg ovufriend [emoji4] przyrosty są wazne ale na początku później beta zwalnia

Wiesz co do kluc to normalne bierz magnez lub nospe . Póki nie ma żadnych plamien nie ma raczej powodu do zmartwień

reklama
Do góry