reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Szok, że istnieją tacy pracodawcy! Ja dostałam L4 już na piewszej wizycie i to gin sam nalegał, że praca wykluczona, bo muszę odpoczywać i się nie stresować. Dyrektorka się cieszyła i wszyscy trzymają kciuki za to, żeby wszystko szło w porządku. Zostawiłam mnóstwo pracy, która teraz spadła na pozostałych pracowników, ale kazali mi się tym nie przejmować, bo najważniejsze żebym dbała o siebie. I to jest zdrowe podejście..

Dokładnie, moja kierowniczka tak samo. Wszyscy się cieszą, chyba bardziej nawet niż ja bo do mnie nadal nie dochodzi że zostanę mamą :D Sama mi zaproponowała żebym wzięła L4 od maja i się nie przejmowała. Dodała jeszcze, że miejsce zawsze będzie na mnie czekało w pracy :)

reklama
Ale tworzycie nie ogarniam [emoji4]

@Iwka_90 poszlabym prywatnie nie wracalabym jyz do niego

@Paulcia93 ważniejszy jest przyrost po 48h niż wartość [emoji4] więc można mniej więcej patrzeć

Hej Kochana, od początku śledzę Twoje wpisy i mocno, mocno trzymam za Ciebie kciuki! Czuję, że tym razem Ci się uda i na pewno zostaniesz szczęśliwą mamą :)

Planuje zrobić powrotke bety w piątek bo dzisiaj po pobraniu krwi czułam mocne klucia aż do teraz i mam nadzieję że wszystko jest w porządku a ja tylko panikuje (miałam dziś 2 stresujące sytuacje).

Hej Kochana, od początku śledzę Twoje wpisy i mocno, mocno trzymam za Ciebie kciuki! Czuję, że tym razem Ci się uda i na pewno zostaniesz szczęśliwą mamą :)

Planuje zrobić powrotke bety w piątek bo dzisiaj po pobraniu krwi czułam mocne klucia aż do teraz i mam nadzieję że wszystko jest w porządku a ja tylko panikuje (miałam dziś 2 stresujące sytuacje).
Serdecznie dziękuję ; * też mam taką nadzieję

W takim razie obliczysz sobie na kalkulatorze hcg ovufriend [emoji4] przyrosty są wazne ale na początku później beta zwalnia

Wiesz co do kluc to normalne bierz magnez lub nospe . Póki nie ma żadnych plamien nie ma raczej powodu do zmartwień

reklama
Do góry