Made my day [emoji2] [emoji2]Ja od urodzenia pierwszego dziecka jestem ciągle senna [emoji23]
Ktoś gdzieś wcześniej pisał że na długość palca. Czy jakoś tak.Hej dziewczyny! Ja się nie oszczędzam bo ze straszakiem się nie da. Jeśli chodzi o objawy to tylko kłucie nisko, piersi nie odczuwam bolesnych bo młoda cały czas ssie cyca. Czasami mnie zemdli ale nic specjalnego się nie dzieje. W sklepie chemicznym wystać nie mogę ale tak tez było w pierwszej ciazy. Ja jutro wracam do Włoch wiec dziś wieczorem muszę sobie zapodać luteinea nigdy tego nie robiłam. To tak jak tampon? Włożyć i tyle? Sorry za intymne pytanie ale nigdy nie stosowałam.
Po pierwsze to jak wrócisz po macierzyńskim to nikt nie będzie pamiętał, że siedziałaś na tyłku do 9 miesięca. Ale będą pamiętać że np poszłaś w najbardziej gorącym okresie. Po drugie jej zachowanie jest karygodne. Musisz myśleć przede wszystkim o zdrowiu swoim i maluszka. Szefowa Ci orderu nie da, że się poświęcałaś.Witam was, z uwagi na zmiany kadrowe, poszłam dzisiaj do szefowej, główna szefowa (nie może mieć dzieci) nie była zadowolona, dała mi do zrozumienia że im dłużej będę pracować to mam silniejsza pozycje, że mnie po powrocie po urodzeniu, gdzieś nie przeniosą do innego działu, mam pracować jak najbardziej dłużej, wizytę mam w pon to zobaczymy.. Już nie mogę się doczekać wizyty.. Szefowa zapytała mnie kiedy planuje wrócić po macierzyńskim? Raczej nie będę mogła być rok tylko będę musiała wrócić wcześniej ..jeszxze cała ciąża przede mną a ona się pyta kiedy wrócę
Przepraszam jeżeli Cię uraziłam ale takie osoby mnie szokują a zewsząd słyszę podobne historie.
U nas laska usłyszała, że będzie mogła odejść na L4 jak sobie znajdzie zastępstwo. No kuźwa. Od kadrowej.
Trochę jak mój były szef podczas mojej pierwszej ciąży ,,Jesteś w ciąży? Jej! Zagrożonej?? To może to i lepiej. Młoda jesteś. Następnym razem będzie dobrze". Lol. Kretyn. Za pierwszym razem było dobrze. Niech się buja.