reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam kolejne mamy [emoji4]ale nas dużo [emoji4] super .
Ja ja niestety kojarzę tylko po avatarach bo kojarze z nickiem tak ciężko mi polapac kto jest kto .

Ja myślę ze 9 też już będę wiedzieć czy synus czy córcia bo lekarz ma mega sprzęt chyba ze się zasloni porządnie [emoji4] mam nadzieję ze dzidzia zdrowo rośnie [emoji4]
Ktory tydzien? Z tego co zdążylam wyhaczyc 13tc? [emoji5] masz jakies przeczucia? Moze juz Ci nadmieni co będzie!

reklama
Ktory tydzien? Z tego co zdążylam wyhaczyc 13tc? [emoji5] masz jakies przeczucia? Moze juz Ci nadmieni co będzie!
Kochana u mnie leci 11 jak w paseczku na dole [emoji4] 2 czerwca mam prenatalne e w klinice a 9tego u mojego kochanego doktora i u niego raczej juz bede wiedzieć na prawie pewniaka [emoji4] ma wiele lat doświadczenia i sprzęt co malo kto taki ma więc myślę ze coś szepnie wtedy będzie 14 tydzien leciał [emoji4]

Moj to ostrozny nigdy nie mowi nic do przodu chyba ze zle rzeczy jakie maga byc. Plec to na pewno powie na polowkowym tak jsk w poprzedniej ciazy.

Moj to ostrozny nigdy nie mowi nic do przodu chyba ze zle rzeczy jakie maga byc. Plec to na pewno powie na polowkowym tak jsk w poprzedniej ciazy.
Nie ma jak to straszyć co złego moze byc [emoji6]
Każdy lekarz jest inny wiadomo zależy od podejscia i co komu odpowiada [emoji4]
Ja akurat mam lekarza z najwyższej półki i ufam mu bardzo wiem ze jak cos powie to tak jest [emoji4] doświadczeni lekarze poznają płeć nie tylko po tym czy jest siusiak czy nie patrza na wszelakie parametry ale to też jak mówię sprzęt tutaj dużo robi [emoji4]
Serio na prenatalnych zawsze mówią na 90% co będzie [emoji4] ale jak tu chyba wszystkie mysla mało istotne byle szczęśliwie donosić zdrowe [emoji4]

Kochana u mnie leci 11 jak w paseczku na dole [emoji4] 2 czerwca mam prenatalne e w klinice a 9tego u mojego kochanego doktora i u niego raczej juz bede wiedzieć na prawie pewniaka [emoji4] ma wiele lat doświadczenia i sprzęt co malo kto taki ma więc myślę ze coś szepnie wtedy będzie 14 tydzien leciał [emoji4]
Muszę się nauczyć tego forum [emoji85] pierwszy dzień tutaj.
Sprzęt to podstawa! Ja na prenatalnych bylam u mojego, na połówkowe juz jade do kliniki.
Wiadomo, ze plec to nie najwazniejsza sprawa, ale baby jak to baby [emoji16]

Muszę się nauczyć tego forum [emoji85] pierwszy dzień tutaj.
Sprzęt to podstawa! Ja na prenatalnych bylam u mojego, na połówkowe juz jade do kliniki.
Wiadomo, ze plec to nie najwazniejsza sprawa, ale baby jak to baby [emoji16]
Ja na razie zachwycona ze mi dZisiaj pomachala dzidzi [emoji16] i wszystko mi jedno hehe ale ciekawa jestem normalne [emoji4]

Dziewczyny a czy wszystkie z Was idą na te prenatalne , genetyczne ? W pierwszej ciąży nikt mi go nawet nie zaproponował więc teraz sama nie wiem co mam robić

Nie ma jak to straszyć co złego moze byc [emoji6]
Każdy lekarz jest inny wiadomo zależy od podejscia i co komu odpowiada [emoji4]
Ja akurat mam lekarza z najwyższej półki i ufam mu bardzo wiem ze jak cos powie to tak jest [emoji4] doświadczeni lekarze poznają płeć nie tylko po tym czy jest siusiak czy nie patrza na wszelakie parametry ale to też jak mówię sprzęt tutaj dużo robi [emoji4]
Serio na prenatalnych zawsze mówią na 90% co będzie [emoji4] ale jak tu chyba wszystkie mysla mało istotne byle szczęśliwie donosić zdrowe [emoji4]
Moj tez jest doświadczony .ordynator ale nie wychyla sie nigdy z plcia. Za to szyjke mi mierzy usg przy kazdej wizycie

reklama
Moj tez jest doświadczony .ordynator ale nie wychyla sie nigdy z plcia. Za to szyjke mi mierzy usg przy kazdej wizycie
Też kiedyś mialam lekarza ordynatora po 2 kolejnych poronieniach podziękowałam takz e to wcale nie tak ze ordynator to ma full wiedzy
Mierzenie szyjki usg to podstawa [emoji4]
Ciekawe czy jakbyś zapytała to by Ci nie powiedział co podejrzewa może po prostu nie chce mu się dobrze poszukać i temu bo czasami i tak jest w 13 tyg to widać niektóre ruchy pierwsze czują nawet [emoji4]

Do góry