reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Dagaa11 a nie masz zadnej wizyty w miedzyczasie? Zaraz zacznac zmniejszac sie mdlosci;) ale spoko loko bedzie pieknie:) mi troche wrocil apetyt właśnie ale czasem odczuwam to uczucie mdlosci, czuje ze jest ok ale wszystkiego dowiem sie w pt:) Tobie tez zleci:*

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :*
Ja znowu zaczynam sie nakrecac, do prenatalnych jeszcze rowne 2 tygodnie... Chcialabym juz wiedziec, czy wszystko dobrze
Dlatego ja poszłam na byle jaką wizytę żeby się nie gnębic wiec polecam jak macie mozliwosc wizyta trwała 3 min ale wiadomo nie miałam oczekiwań większych w przychodni ważne ze dzidzia rośnie i serduszko bije a macha jak szalona haha teraz mam w piątek u nowej doktor potem 2 i 9 prenatalne i potem nie wiem [emoji4] ale ważne żeby skończyć I trym może ciut lżej będzie [emoji4]

Ja dziś rano dostałam plamienia... Panika i płacz. Wskoczyłam w ciuchy i do szpitala na izbę. Panie szybko mnie wzięły. Na szczęście to plamienie implantacyjne (tak sobie myślę że dopiero?) że niby łożysko się wgryza w ściany macicy i to dlatego. A młode po prostu tańczyło... Machało rączkami i nóżkami. I dziś teoretycznie miałam zacząć 10 tydzień a z USG wyszło 10+6 dni. Serducho wali. Niesamowite... Płakać mi się chciało z tych emocji. Lekarka jak zobaczyła mnie taką emocjonalnie rozjechaną i zasmarkaną to powiedziała że ten mały człowiek ma się dużo lepiej niż mama :) Czuję ulgę ;)

Ja dziś rano dostałam plamienia... Panika i płacz. Wskoczyłam w ciuchy i do szpitala na izbę. Panie szybko mnie wzięły. Na szczęście to plamienie implantacyjne (tak sobie myślę że dopiero?) że niby łożysko się wgryza w ściany macicy i to dlatego. A młode po prostu tańczyło... Machało rączkami i nóżkami. I dziś teoretycznie miałam zacząć 10 tydzień a z USG wyszło 10+6 dni. Serducho wali. Niesamowite... Płakać mi się chciało z tych emocji. Lekarka jak zobaczyła mnie taką emocjonalnie rozjechaną i zasmarkaną to powiedziała że ten mały człowiek ma się dużo lepiej niż mama :) Czuję ulgę ;)
Dobrze, że wszystko ok ;)

Witaj @Patiii91 czyżbyś też miała termin na koniec grudnia tak samo jak ja;). Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:D @martakratka zmykaj na l4 Twoje zdrowie I fasolki najważniejsze :) ... No właśnie nikt medalu Ci za pracę nie wręczy. Jestem tego samego zdania. Ja dziś byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy Ale mam lekkie harakiri na twarzy:-D:-) :)

reklama
Witaj @Patiii91 czyżbyś też miała termin na koniec grudnia tak samo jak ja;). Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:D @martakratka zmykaj na l4 Twoje zdrowie I fasolki najważniejsze :) ... No właśnie nikt medalu Ci za pracę nie wręczy. Jestem tego samego zdania. Ja dziś byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy Ale mam lekkie harakiri na twarzy:-D:-) :)
Dokładnie termin mam na 29 grudnia więc święta będziemy mieli jedyne w swoim rodzaju, bo na szpilkach każdy z Nas będzie siedział. Rodzina przyleci do Nas i Święta będą zwariowane :)

Do góry