reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ale jak sprawdza to bedziesz musiala zwracac.Ale wystarczy ,ze jak urodzi ci sie drugie bo bedziesz skladala na nie. to zobacza ,ze przekroczylo i bedziesz musiala zwrocic. Nawet za kilka lat odezwa sie o zwrot +odsetki.
Ale skladając na drugie, w przypadku kiedy a pierwsze nie przysluguje, bo dochod mi przekracza, nie musze ujawniać swojego dochodu :) bo na drugie i kolejne nalezy die tak czy siak.
Screenshot_20180514-193615.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180514-193615.jpg
    Screenshot_20180514-193615.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Ale skladając na drugie, w przypadku kiedy a pierwsze nie przysluguje, bo dochod mi przekracza, nie musze ujawniać swojego dochodu :) bo na drugie i kolejne nalezy die tak czy siak.
Zobacz załącznik 856995

My skladajac jak na pierwsze tak i na drugie doslownie zadnych papierkow o dochodach nie dawalismy tylko sam ten wniosek i tyle :) w urzedzie mowili ze dochody oni sami sprawdzaja i sciagaja sobie, tak samo do rodzinnego.

Tak, powtorze jutro, najpierw bardzo porzadnie sie podmyje. Z lekarzem widze sie w czwartek dopiero :( krew mnie zmartwila najbardziej

Moze jakis blad w laboratorium. Do czwartku juz nie daleko nie denerwuj sie :)

Powiem Wam, że ja przez powloki brzuszne miałam w 8t4d. I wszystko było już ładnie widać i słychać.
Ja wizytuje za 2 dni. Dzis zaczęłam 11 tydzień, brzuch mnie pobolewa, czuje ze juz większy. Mdłości i wymioty nadal.
Jedyne co to piersi bolą mniej, jak u Was z piersiami? Bolą, czy też mniej?

Mnie bola caly czas tak samo czyli od strony pach i przy dotyku :)

Powiem Wam, że ja przez powloki brzuszne miałam w 8t4d. I wszystko było już ładnie widać i słychać.
Ja wizytuje za 2 dni. Dzis zaczęłam 11 tydzień, brzuch mnie pobolewa, czuje ze juz większy. Mdłości i wymioty nadal.
Jedyne co to piersi bolą mniej, jak u Was z piersiami? Bolą, czy też mniej?
Mnie kilka dni temu przestaly kompletnie bolec

My skladajac jak na pierwsze tak i na drugie doslownie zadnych papierkow o dochodach nie dawalismy tylko sam ten wniosek i tyle :) w urzedzie mowili ze dochody oni sami sprawdzaja i sciagaja sobie, tak samo do rodzinnego.
Jaaa musialam przyniesc doslownie wszystko! Masakra... Tyle papierow

reklama
Do góry