reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz, czy któraś z Was ma takie uczucie hmmm "szerszego wejścia do pochwy"? Nie wiem czy ciało mi się przygotowuje na długą ciążę czy jaką cholera....
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja odwrotnie ciasno jak nie wiem xD
patuśka
A ja tez jeszcze nie robilam, ide robic dzisiaj!Ufff juz myślałam ze to cos nie tak ze wszystkie maja już a ja nie
Potem na wizyte w najbliższy czwartek do lekarza, ktoru chce, zeby mnie kroil w grudniu chyba ze wyniki nie przyjda, to przełoże..
I zadzwonię dzis do innego, u ktorego robie genetyczne i poproszę go o wyznaczenie terminu badania.
Dziewczyny nienawidzę pobierania krwi, mam problemy z zylami
karOls9
Ja o poronieniach nic nie wiem , naszczesci4 tego nie doswiadczylam, ale współczuję wam bardzo i trzymam kciuki za was żeby szybko wam się udało zajść w ciążę [emoji4] , ja też nie cierpię pobierania krwi ale nawet było tak źle jak się bałam co dziś na obiad macie ? Bo nie mam pomysłu a zjadłabym coś dobrego [emoji848]
Ogórkowa Jak robiłam to wyżarłam pół słoika i wypiłam wodę jeszczeJa o poronieniach nic nie wiem , naszczesci4 tego nie doswiadczylam, ale współczuję wam bardzo i trzymam kciuki za was żeby szybko wam się udało zajść w ciążę [emoji4] , ja też nie cierpię pobierania krwi ale nawet było tak źle jak się bałam co dziś na obiad macie ? Bo nie mam pomysłu a zjadłabym coś dobrego [emoji848]
MamaXTrzy
Dzień dobry [emoji5]
Sie tak zdenerwowalam ze az mnie boli szyjka i brzuch. Oczywiście z malej wymiany zdan z mezem zrobila sie awantura. Troche glos podnioslam bo mnie zdenerwowal. Odwolalam klientki z rana i leżę. Pojde po południu. O ile sie uspokoje. Moze to ja za duzo wymagam. Zarabiam dwa razy tyle co on i jeszcze w domu wszystko robie sama, glupota taka ale nie mam juz sił. Mowie mu ze ja teraz powinnam myslec o sobie i dziecku a nie po kazdym jak służąca sprzątać i ze nie musze w tym wypadku pracowac. To on ze tez nie musi.....ehhhhh to nie jest zly człowiek ale jego matka za wychowanie go powinna dostac dożywocie. Musialam Sie wygadac bo tak naprawde nie mam komu
Sie tak zdenerwowalam ze az mnie boli szyjka i brzuch. Oczywiście z malej wymiany zdan z mezem zrobila sie awantura. Troche glos podnioslam bo mnie zdenerwowal. Odwolalam klientki z rana i leżę. Pojde po południu. O ile sie uspokoje. Moze to ja za duzo wymagam. Zarabiam dwa razy tyle co on i jeszcze w domu wszystko robie sama, glupota taka ale nie mam juz sił. Mowie mu ze ja teraz powinnam myslec o sobie i dziecku a nie po kazdym jak służąca sprzątać i ze nie musze w tym wypadku pracowac. To on ze tez nie musi.....ehhhhh to nie jest zly człowiek ale jego matka za wychowanie go powinna dostac dożywocie. Musialam Sie wygadac bo tak naprawde nie mam komu
Hahaha Bardzo proszęOoo ogórkowa to jest to [emoji3] dzięki dziewczyno właśnie aż mi się w ustach słodko zrobiło na samą myśl[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Oni czasem tak mają że powiedzą, a potem myślą. Masz całkowitą rację. Powinien Cię wspierać i pomagać. Porozmawiaj z Nim na spokojnieDzień dobry [emoji5]