motylkowelove
Fanka BB :)
Mówi żebym mu nie mówiła bo on sam dobra jak se posprzata tak bedzie miał ;p i tak przejrzało xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Usg prenatalne tak - testy dodatkowe tylko jeśli się kwalifikuje.Czy te badania genetyczne będzie miała każda z Nas?
Usg prenatalne tak - testy dodatkowe tylko jeśli się kwalifikuje.
Wiesz co, często tak- ale nie jest to regula. U mnie w pierwszej ciąży na tym usg genetycznym powiedzial mi lekarz ze prawdopodobnie cora, no i sie sprawdzilo.I to jest ten moment kiedy można poznać płeć dziecka?
To dzielna jesteś, ja na sama myśl o odkurzaniu bym padlaZmusilam się I posprzątam ten syf w mieszkaniu, zostało mi tylko odkurzanie, przygotowanie kolacji młodemu I babci plus wieczorna kąpiel i znów do wyrka naszła mnie ochota na sok pomarańczowy, brat z mama byli na zakupach to mi kupili. Właśnie chłodzi się W lodówce Ale sobie wypije szklankę albo dwie
Jest szansa ale nie będą szukać za płcią. Od tego powinno być usg w 20tc, polowkowe.I to jest ten moment kiedy można poznać płeć dziecka?
Tam gdzie ja ide, lekarz stara sie "wypalac" plec i jak cos widzi, to mowi. Kolezance w 12+2 powiedzial, ze na 70% dziewczynka i sie sprawdzilo. Ale wiadomo, to jeszcze taaaak wczesnie no i nie plec jest najwazniejsza w tym badaniuJa na potwierdzenie plci i tak pojde na 3d bo i zdjecia sa fajne na pamiatke o plec nie bede wczesnie pytac chyba ze lekarz sam bedzie mowic bo i tak mi nie powie na 100% wiadomo ze fajnie jest wczesniej wiedziec
U mnie 3d bylo bez sensu xD corka ani razu buzi na usg nie pokazala.. tyle dobrego ze moja gin przy okazji zwyklej wizyty by mi wydrukowala takie zdjecia ;-) no ale córcia za kazdym razem bez skrupulow swieciła kroczem xDDJa na potwierdzenie plci i tak pojde na 3d bo i zdjecia sa fajne na pamiatke o plec nie bede wczesnie pytac chyba ze lekarz sam bedzie mowic bo i tak mi nie powie na 100% wiadomo ze fajnie jest wczesniej wiedziec