reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Urs gratuluje :-) duzy juz Wasz kropek :-)

Kruszka mi tez proponowal Neoparin ale mial.21 szt Clexan i wzielam, dogadalam sie z panem ze bedzie mi odkladal bo mam recepty na 4 miesiace do przodu.

Ja mocze stopki w chlorku magnezu, staram sie nie lykac tabletek bo mialam cholestaze ciazowa eiec musze o watrobe dbac, bo bidula slaba jest.

Kurcze pytam o seks bo sama nie uprawiam, zastanawiam sie czy jest to bezpieczne. W poprzednich mialam zakaz.

reklama
Ja tez kocham ciepłą wodę ale jednak się boje tym bardziej przy zastrzykach : / i mi mówili żebym cieplej noe puszczala co by skurczu nie dostac
Ja mam zakaz sexow i wcale nie mam ochoty

Ja obecnie biorę zamiennik, bo clexane nie było w aptece a zależało mi na czasie. Ten zamiennik to Neoparin. Mam już clexane, ale najpierw skończę to. Też się bałam, ale nie miałam wyjścia. W poprzedniej ciąży niejednokrotnie M jeździł po aptekach i ciężko było dostać clexane, więc teraz od razu pojechałam do apteki, w której zawsze była, a tu Zonk.

Mnie dziś bardzo kluje w pachwinach i kroczu. Nie wstaje z łóżka. Jeszcze tak nigdy nie miałam. Nie wiem czy blizna po cesarkach dokłada się do tego. Wzięła, dwie nospy i czekam. Mąż dziś cudnie dzieci ogarnia i dom cały. Niedawno chłopcy pojechali do cioci a M na przejażdżkę

Ja chyba mialam ten zastrzyk ostatnio w szpitalu jak mi dawali tabletki poronne, tylko w ramie mi dawali i po jednym mi sie zrobil taki siniak ze mialam go z 3 tyg albo dluzej.

Urs to super [emoji4] bardzo dobre wiadomości [emoji4]

Ja clexan zamawiam z wyprzedzeniem bo braki są duże jak nie u siebie to w innym miescie
Ale neoparin niby to samo ale jednak nie do końca i biorę clexan bo mam tez większy komfort psychiczny

U mnie ochota jest straszna, mam mokre sny. Budzę się z orgazmem I wyrzutami sumienia :/
Ale mój mnie by nie tknal nawet jakby nam było wolno, on tego dziecka chce tak że to aż w oczy boli :)

Ja mam na mojego ostatnio tylko nerwy no on jest kochany a ja bym go udusila ze złosci
Teraz sprząta a mi i tak zle bo nie tak [emoji23] co hormony potrafią z człowiekiem robić haha

reklama
Ja chyba mialam ten zastrzyk ostatnio w szpitalu jak mi dawali tabletki poronne, tylko w ramie mi dawali i po jednym mi sie zrobil taki siniak ze mialam go z 3 tyg albo dluzej.
Siniaki czasami się robią, ja w szpitalu i tak robiłam sama przy położnej.

Motylkowelove ja nie miałam czasu na szukanie clexane. Gin nie miał nic przeciwko. Ciąża nie planowana, więc musiałam szybko obstawiać się lekami. Wlewy, które mam raz w miesiącu w ogóle były nie do zdobycia, ale tu pomogła koleżanka i do połowy ciąży jestem obstawiona. Oba te leki są dla nas najważniejsze.

Do góry