reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Zuzanka1402 nie martw sie nic! Ja bylam 5+3 a teraz wiem ze ciaza 5 dni starsza wiec tak jakby 6+1 a Ty masz moze mlodsza! Nie bylo u mnie zarodeczka widac a 16 dni pozniej fasolka mialam 17 mm i serduszko pieknie pikalo, beta bardzo ladnie przyrasta na pewno wszystko dobrze:) :*

reklama
Zuzanka, ja bylam w 6+2 to bylo widac tylko pulsujace serduszko, taki kropek[emoji16] Doktorek mówił, ze ciąża chyba młodsza a jak poszlam w 8+3 to dzidziol nadrobil i było juz 1,7cm i termin sie zgadza z OM. Takze bez stresu myślę. U Ciebie tez tak pewnie będzie

Hah jaki serial ogladasz?:p
O 6 rano TO MOJE ŻYCIE juz trzeci sezon leci[emoji16][emoji16][emoji16] wciagnal mnie podczas szykowania sie do pracy hehehe i tak o tej godzinie musze wstac hehehe. Ale nic nie przebije TYLKO Z TOBĄ. Nawet męża mojego wkrecilo. Leci ju drugi raz, taka byla ogladalnosc heheehe.

O 6 rano TO MOJE ŻYCIE juz trzeci sezon leci[emoji16][emoji16][emoji16] wciagnal mnie podczas szykowania sie do pracy hehehe i tak o tej godzinie musze wstac hehehe. Ale nic nie przebije TYLKO Z TOBĄ. Nawet męża mojego wkrecilo. Leci ju drugi raz, taka byla ogladalnosc heheehe.
Tez ogladalam tylko z toba. Kiedys czesto ogladalam tureckie seriale

Kurde tez ogladam te tureckie glupotki ale tych akurat nie bo za duzo juz tego bylo :d

Ja padlam na twarz musiałam się zdrzemnąć bo już z powrotem witaj muszlo [emoji23] ja nie wiem zjem cos od razu mi niedobrze aż mnie głowa boli juz dziś zE zmęczeni a za dużo atrakcji [emoji4]

Nie cierpię tureckich seriali [emoji23] ja to oglądam te z netflixa głównie albo z hbo oczywiście ściągam z neta xD

Tez ogladalam tylko z toba. Kiedys czesto ogladalam tureckie seriale
Ja teraz elif ogladam. Generalnie glupie to i przewidywalne ale sie wkrecilam xD
Sezon na miłość mega <3 ale tylko 1 sezon byl ;-( Wspaniake stulecie tez ogladalam xD i sekrety ojca.. , rozdarte serca.. chwile meandry uczuc ogladalam, całe - nadzieja i miłość, z 10 odcinków Ezel, całe "Grzech Fatmagül" nie wiem czy to wszystko?

Przebije ktos?:p

Ogolnie w Turcji zakochana jestem <3

reklama
Ja padlam na twarz musiałam się zdrzemnąć bo już z powrotem witaj muszlo [emoji23] ja nie wiem zjem cos od razu mi niedobrze aż mnie głowa boli juz dziś zE zmęczeni a za dużo atrakcji [emoji4]

Nie cierpię tureckich seriali [emoji23] ja to oglądam te z netflixa głównie albo z hbo oczywiście ściągam z neta xD

Mnie też ratuje netflix i hbo go [emoji4]
Nie mam w domu normalnej telewizji, bo ja nie umiem ogladac glupot, dla mnie musi byc porzadna historia, dobrzy aktorzy i dobre zdjecia.
Martwie sie tylko, ze wszystko mi sie uda obejrzec przez nadchodzace miesiace [emoji12]

Na cale szczescie zaleglosci ksiazkowych tez mam sporo. Moze wreszcie uda mi sie pokonac Ulissesa, takie mam marzenie ciazowe [emoji5]

Do góry