reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No już wracamy pojedlismy po drodze bo glod straszny był [emoji4]
Meldujemy zE jest wszystko pięknie ♡dzidziuś rośnie bardzo ładnie serduszko bije paluszki ładnie było widać nóżki główkę pokazywAł mózg kręgosłup no wzruszyłam się bardzo ... dr się śmiał że mały kaskader tam siedzi bo tak się wiercil podskakiwal [emoji23] jestem szczęśliwa bardzo dzisiaj tak poczułam ogromne szczęście widząc to małe jak macha wierzyć się nie chce ze taki czlowieczek rośnie pod sercem [emoji7] mówił, że mocna dzidzia i powinno byc tylko dobrze kazał pozdrowić doktorke do której ide a sam mnie zaprosił na drugie prenatalne na wizytę dzidzie pomierzyc także 9 tego się zobaczymy [emoji4] mówi tak : no mówią ze faceci to świnie a tu taka słabosc do kobiet hihi wiedziałam że mnie jeszcze nie zostawi na amen [emoji4] dostaliśmy filmik z usg i mamy sie cieszyć [emoji4] taki mam zamiar [emoji7] wgl bobas siedzi tak wysoko w rogu zE doktor mówi żebym się nie bała bo nie ucieknie [emoji14]
To moje małe cudeńko [emoji7]
Zobacz załącznik 855858
Strasznie się cieszę że wszystko super[emoji7]

reklama
A tak na marginesie, dziewczyny, jak u was z nastrojami :)?
Ja w czasie lezakowania oglądam sobie Grey's Anatomy I co drugi odcinek rycze jak bobr, rzeczy które normalnie lekko by mnie zakluly w serduszko teraz doprowadzają do rynku takiego ze szkoda gadać... No szok no... Też tak macie?
Ja rano turecki serial ogladam i ryczalam dzisiaj bo jedna bohaterka wpala pod auto a byla w ciazy i poronila [emoji29][emoji22][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]az do meza pisalam to zabronil oglądać[emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny wszystko ok! Dzidziol rośnie! Slyszalam piekne serduszko i tańczył dla mamusi!!!! Poplakalam sie na fotelu!!! Zobacz załącznik 855878
Superancko!!! duza DZIDZIA ![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] ja juz sie swojej wizyty doczekać nie mogę. Moglabym co dwa dni chodzic na usg [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny jestem po kolejnej wizycie. Po krwiaku nie ma prawie śladu. Martwi mnie jednej co inne. Według moich wyliczeń jest to tydzień 6+1 dzisiaj, ale nie było widać jeszcze zarodka.
Widać jedynie ciałko żółte.
Owulacje prawdopodobnie miałam nieco później (2-3 dni).
Zaczynam się stresować czy wszystko jest w porządku.
W środę beta 5485, a dzisiaj 9882.

Dziewczyny jestem po kolejnej wizycie. Po krwiaku nie ma prawie śladu. Martwi mnie jednej co inne. Według moich wyliczeń jest to tydzień 6+1 dzisiaj, ale nie było widać jeszcze zarodka.
Może przez późna owu nie było jeszcze zarodka, beta rośnie więc pewnie wszystko jest ok.

Pozostałym gratuluję wizyt

reklama
Hej Zuzanka, nie bylo Cie pewnie wtedy jeszcze na grudniowkach, ale ja 3 tygodnie temu mialam identyczna sytuacje do Twojej. Z ta roznica jedna, ze beta byla 20 albo 30 tys, nie pamietam. Zarodek pokazal sie dwa dni później. Lekarka ktora go nie zobaczyla i straszyla pustym jajem miala naprawdę dobry sprzet. Takze wybierz sie za 4-7 dni od teraz, po weekendzie i sprawdz czy juz jest

Do góry