reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tez tylko na zewnatrz go sypie :) a srodku ewentualnie mozesz sol, nawer jak zwierzaki zjedza to nic im sie nie stanie.Jak masz dostep do smecty to wez smecte+ elektrolity, duzo pij i obserwuj. Jak temp sie podniesie to lepiej pokaz sie lekarzowi. Wyglada jak wirus:/ trzymaj sie bidulko :*
Nie mam, ale za to mam jakieś paskudztwo uzupełniające elektrolity, gorzej ze od samego zapachu tego swinstwa znowu bierze mnie na wymioty. I czuję już krew w gardle od tego.

Lekarka dzwoniła, mam dużo pić, lyknac pracę paracetamol na gorączkę i starać się nie odwodnic. Zadzwoni znowu koło 13 zobaczyć czy już jest lepiej.... A ja umieram bleeeee

reklama
Nie mam, ale za to mam jakieś paskudztwo uzupełniające elektrolity, gorzej ze od samego zapachu tego swinstwa znowu bierze mnie na wymioty. I czuję już krew w gardle od tego.

Lekarka dzwoniła, mam dużo pić, lyknac pracę paracetamol na gorączkę i starać się nie odwodnic. Zadzwoni znowu koło 13 zobaczyć czy już jest lepiej.... A ja umieram bleeeee
Postaraj sie wypic te elektrolity, wiem ze sa paskudne, ale pomogą :* poloz sie i odpoczywaj :)

Postaraj sie wypic te elektrolity, wiem ze sa paskudne, ale pomogą :* poloz sie i odpoczywaj :)
Paskudne.... :(? Paskudny to był pewnie eliksir wielosokowy z dodatkiem Goyla, o ile wiesz o czym mówię, to jest jakaś kpina w proszku :( jak ja nienawidze medykamentow uuuuuuu!!!! (wiem, marudzę.... Ale to tylko dlatego bo mi źle, normalnie marudzę trochę mniej :D)

Masakra, ze w ogole takie rzeczy sie dzieja!!! Powiedzial ci ze poronilas bez zribienia usg? Wspolczuje przezyc z calego serca!! Ja na nfz bylam raz u gina, pierwszy i ostatni. Tak samo jak dentysci. To sa dsie rzeczy za ktore zawsze bede placic, bo niesteyu do "specjalistow" na nfz nie mam zaufania.[/QUOT . Bez usg i jeszcze z panikowal ze ja malo nie wykitowalam w tym fotelu. Dlatego bole gruba kase na ginekologa prywatnie. Nie ufam na nfz.

Dziewczyny czy ktoras dzis byla w lidlu po ubrania ciazowe i udalo wam sie cos kupic? Mi tylko leginsy i bluzke jedna a po spodniach tylko karteczki zostaly

Dziewczyny czy ktoras dzis byla w lidlu po ubrania ciazowe i udalo wam sie cos kupic? Mi tylko leginsy i bluzke jedna a po spodniach tylko karteczki zostaly
Ja pojde jutro po wizycie, jesli wszystko bedzie ok :) w sumie tylko mi na tych leginsach zalezy, bo spodnie mi nie przypadly do gustu. Zobaczymy czy cokolwiek zostanie [emoji14]

Nic nie biorę tyle co dupka, czasem no spa i witaminy....
Nie wiem sama, czekam na telefon z przychodni , zobacze co lekarz mi powie....
Probiotyk przy problemach jelitowych trzeba. Dicoflor 60 weź sobie pojedz. Bezpieczny w ciąży. Pij dużo, żeby się nie odwodnić. Zdrówka życzę kochana i oby szybko minęło.
Już doczytałam.... elektrolity tez ok. Trzymajcie się tam mocno!

reklama
Wlasnie mialam p8sac @natka100 kupilam legginsy i jeansy extra! Ale uwaga kazdy kolor ma jakby inna rozmiarowke:D ale dziekuje wam za info naprawde super rzeczy i po ciazy tez beda fajne! Bo ten material jest taki lekki.no super. @Julianna_Szcz zdrowka:*

Do góry