reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tez tylko na zewnatrz go sypie :) a srodku ewentualnie mozesz sol, nawer jak zwierzaki zjedza to nic im sie nie stanie.Jak masz dostep do smecty to wez smecte+ elektrolity, duzo pij i obserwuj. Jak temp sie podniesie to lepiej pokaz sie lekarzowi. Wyglada jak wirus:/ trzymaj sie bidulko :*
Nie mam, ale za to mam jakieś paskudztwo uzupełniające elektrolity, gorzej ze od samego zapachu tego swinstwa znowu bierze mnie na wymioty. I czuję już krew w gardle od tego.

Lekarka dzwoniła, mam dużo pić, lyknac pracę paracetamol na gorączkę i starać się nie odwodnic. Zadzwoni znowu koło 13 zobaczyć czy już jest lepiej.... A ja umieram bleeeee

reklama
Nie mam, ale za to mam jakieś paskudztwo uzupełniające elektrolity, gorzej ze od samego zapachu tego swinstwa znowu bierze mnie na wymioty. I czuję już krew w gardle od tego.

Lekarka dzwoniła, mam dużo pić, lyknac pracę paracetamol na gorączkę i starać się nie odwodnic. Zadzwoni znowu koło 13 zobaczyć czy już jest lepiej.... A ja umieram bleeeee
Postaraj sie wypic te elektrolity, wiem ze sa paskudne, ale pomogą :* poloz sie i odpoczywaj :)

Postaraj sie wypic te elektrolity, wiem ze sa paskudne, ale pomogą :* poloz sie i odpoczywaj :)
Paskudne.... :(? Paskudny to był pewnie eliksir wielosokowy z dodatkiem Goyla, o ile wiesz o czym mówię, to jest jakaś kpina w proszku :( jak ja nienawidze medykamentow uuuuuuu!!!! (wiem, marudzę.... Ale to tylko dlatego bo mi źle, normalnie marudzę trochę mniej :D)

Masakra, ze w ogole takie rzeczy sie dzieja!!! Powiedzial ci ze poronilas bez zribienia usg? Wspolczuje przezyc z calego serca!! Ja na nfz bylam raz u gina, pierwszy i ostatni. Tak samo jak dentysci. To sa dsie rzeczy za ktore zawsze bede placic, bo niesteyu do "specjalistow" na nfz nie mam zaufania.[/QUOT . Bez usg i jeszcze z panikowal ze ja malo nie wykitowalam w tym fotelu. Dlatego bole gruba kase na ginekologa prywatnie. Nie ufam na nfz.

Dziewczyny czy ktoras dzis byla w lidlu po ubrania ciazowe i udalo wam sie cos kupic? Mi tylko leginsy i bluzke jedna a po spodniach tylko karteczki zostaly

Dziewczyny czy ktoras dzis byla w lidlu po ubrania ciazowe i udalo wam sie cos kupic? Mi tylko leginsy i bluzke jedna a po spodniach tylko karteczki zostaly
Ja pojde jutro po wizycie, jesli wszystko bedzie ok :) w sumie tylko mi na tych leginsach zalezy, bo spodnie mi nie przypadly do gustu. Zobaczymy czy cokolwiek zostanie [emoji14]

Nic nie biorę tyle co dupka, czasem no spa i witaminy....
Nie wiem sama, czekam na telefon z przychodni , zobacze co lekarz mi powie....
Probiotyk przy problemach jelitowych trzeba. Dicoflor 60 weź sobie pojedz. Bezpieczny w ciąży. Pij dużo, żeby się nie odwodnić. Zdrówka życzę kochana i oby szybko minęło.
Już doczytałam.... elektrolity tez ok. Trzymajcie się tam mocno!

reklama
Wlasnie mialam p8sac @natka100 kupilam legginsy i jeansy extra! Ale uwaga kazdy kolor ma jakby inna rozmiarowke:D ale dziekuje wam za info naprawde super rzeczy i po ciazy tez beda fajne! Bo ten material jest taki lekki.no super. @Julianna_Szcz zdrowka:*

Do góry