reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kooocham primark chyba tylko jego mi z UK brakuje hehe :D zawsze wychodziłam full obładowana eh a jakie tam piękne rzeczy dla dzieci i tanie

Julianna jedz czosnek ;p wiem ze ne bełtanie zbiera ale najlepszy antybiotyk naturalny ratuj sie naturalsami gorączka w ciąży jest nie ok :/ za dużo paracetamolu tez nie mozna ... herbatka cytrynka miód i leżakowanie

Ja byłam w sklepie takie wycieczki jak maraton teraz dla mnie ... zgadnijcie po co poszłam i co dziś będę mieć na obiad ... SPHAGETTI :D :D :D

Kooocham primark chyba tylko jego mi z UK brakuje hehe :D zawsze wychodziłam full obładowana eh a jakie tam piękne rzeczy dla dzieci i tanie

Julianna jedz czosnek ;p wiem ze ne bełtanie zbiera ale najlepszy antybiotyk naturalny ratuj sie naturalsami gorączka w ciąży jest nie ok :/ za dużo paracetamolu tez nie mozna ... herbatka cytrynka miód i leżakowanie
Mąż nakarmil jajkiem na półmiekko żeby sprawdzić czy dam radę zjeść coś lekkiego.... Boję się przełknąć sline bo czuje jak mi do gardła to jajko podchodzi :(
Ale herbatka miętowy z miodem i cytrynka mmmm... Brzmi jak plan :)

Mąż nakarmil jajkiem na półmiekko żeby sprawdzić czy dam radę zjeść coś lekkiego.... Boję się przełknąć sline bo czuje jak mi do gardła to jajko podchodzi :(
Ale herbatka miętowy z miodem i cytrynka mmmm... Brzmi jak plan :)

Też bym takiego jajka nie zjadła ;p jak sobie smaze jajeczncie to przypiekam jednak troche
Próbuj wepchać na siłe ten czosnek moze z kanapką ;/ on by Ci pomógł na 100 % ale wiem , ze to jest masakra bo ja sama na sam zapach uciekam ;p

Też bym takiego jajka nie zjadła ;p jak sobie smaze jajeczncie to przypiekam jednak troche
Próbuj wepchać na siłe ten czosnek moze z kanapką ;/ on by Ci pomógł na 100 % ale wiem , ze to jest masakra bo ja sama na sam zapach uciekam ;p
Spróbuję, na razie uspokoje żołądek herbatka jakoś... Kłuję mnie ciągle z lewej strony, mam nadzieję że to latanie do ubikacji nie robi oliwce krzywdy :/

O niee uwielbialam bulke czosnkowa z biedronki a dzis jak bylam to uciekalam stamtad tak mi smierdzialo :)

Ale drogie sa ubrania ciazowe z aliexpress .sama szukalam .jedynie bluzki fajne i w miare
Przed chwilą znalazłam rurki dżinsowe za £9. Nie wiem, ile kosztują ciążowe ciuchy w Polsce, ale raczej nie tyle :)

W Primarku już mało co kupuję. Tylko ciuchy do noszenia po domu, piżamy itp. I ubrania dla młodego, bo wyrośnie, zanim się zużyją. Sobie kupowałam kiedyś sporo bluzek, wszystkie po paru praniach wyglądały kiepsko, szkoda z tym zachodu. Mają też troszkę droższe ubrania, ale wtedy ceny nie są już tak konkurencyjne.
A, i kupiłam sobie teraz sukienkę na wesele i balerinki za śmieszne pieniądze, nie chciałam nic drogiego, bo rozmiary wciąż mi się zmieniają, a na jeden raz będzie ok :)

No ja też uwielbiam bułkę z biedry ale wczoraj też nie kupiłam w sumie ;D

Ja na razie nic nie kupuję , nawet wstrzymuję się z poduszką do spania mimo ze ledwo śpię bo mnie biodro boli na lewym boku heh jakoś jeszcze boję się ...

reklama
1228-large_default.png

Ile razy dziennie mogę ? na opakowaniu pisze 1x a ja czasami i 2 biorę ...

Załączniki

• 1228-large_default.png
    1228-large_default.png
    85,9 KB · Wyświetleń: 301
Do góry