reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kooocham primark chyba tylko jego mi z UK brakuje hehe :D zawsze wychodziłam full obładowana eh a jakie tam piękne rzeczy dla dzieci i tanie

Julianna jedz czosnek ;p wiem ze ne bełtanie zbiera ale najlepszy antybiotyk naturalny ratuj sie naturalsami gorączka w ciąży jest nie ok :/ za dużo paracetamolu tez nie mozna ... herbatka cytrynka miód i leżakowanie

Ja byłam w sklepie takie wycieczki jak maraton teraz dla mnie ... zgadnijcie po co poszłam i co dziś będę mieć na obiad ... SPHAGETTI :D :D :D

Kooocham primark chyba tylko jego mi z UK brakuje hehe :D zawsze wychodziłam full obładowana eh a jakie tam piękne rzeczy dla dzieci i tanie

Julianna jedz czosnek ;p wiem ze ne bełtanie zbiera ale najlepszy antybiotyk naturalny ratuj sie naturalsami gorączka w ciąży jest nie ok :/ za dużo paracetamolu tez nie mozna ... herbatka cytrynka miód i leżakowanie
Mąż nakarmil jajkiem na półmiekko żeby sprawdzić czy dam radę zjeść coś lekkiego.... Boję się przełknąć sline bo czuje jak mi do gardła to jajko podchodzi :(
Ale herbatka miętowy z miodem i cytrynka mmmm... Brzmi jak plan :)

Mąż nakarmil jajkiem na półmiekko żeby sprawdzić czy dam radę zjeść coś lekkiego.... Boję się przełknąć sline bo czuje jak mi do gardła to jajko podchodzi :(
Ale herbatka miętowy z miodem i cytrynka mmmm... Brzmi jak plan :)

Też bym takiego jajka nie zjadła ;p jak sobie smaze jajeczncie to przypiekam jednak troche
Próbuj wepchać na siłe ten czosnek moze z kanapką ;/ on by Ci pomógł na 100 % ale wiem , ze to jest masakra bo ja sama na sam zapach uciekam ;p

Też bym takiego jajka nie zjadła ;p jak sobie smaze jajeczncie to przypiekam jednak troche
Próbuj wepchać na siłe ten czosnek moze z kanapką ;/ on by Ci pomógł na 100 % ale wiem , ze to jest masakra bo ja sama na sam zapach uciekam ;p
Spróbuję, na razie uspokoje żołądek herbatka jakoś... Kłuję mnie ciągle z lewej strony, mam nadzieję że to latanie do ubikacji nie robi oliwce krzywdy :/

O niee uwielbialam bulke czosnkowa z biedronki a dzis jak bylam to uciekalam stamtad tak mi smierdzialo :)

Ale drogie sa ubrania ciazowe z aliexpress .sama szukalam .jedynie bluzki fajne i w miare
Przed chwilą znalazłam rurki dżinsowe za £9. Nie wiem, ile kosztują ciążowe ciuchy w Polsce, ale raczej nie tyle :)

W Primarku już mało co kupuję. Tylko ciuchy do noszenia po domu, piżamy itp. I ubrania dla młodego, bo wyrośnie, zanim się zużyją. Sobie kupowałam kiedyś sporo bluzek, wszystkie po paru praniach wyglądały kiepsko, szkoda z tym zachodu. Mają też troszkę droższe ubrania, ale wtedy ceny nie są już tak konkurencyjne.
A, i kupiłam sobie teraz sukienkę na wesele i balerinki za śmieszne pieniądze, nie chciałam nic drogiego, bo rozmiary wciąż mi się zmieniają, a na jeden raz będzie ok :)

No ja też uwielbiam bułkę z biedry ale wczoraj też nie kupiłam w sumie ;D

Ja na razie nic nie kupuję , nawet wstrzymuję się z poduszką do spania mimo ze ledwo śpię bo mnie biodro boli na lewym boku heh jakoś jeszcze boję się ...

reklama
1228-large_default.png

Ile razy dziennie mogę ? na opakowaniu pisze 1x a ja czasami i 2 biorę ...

Załączniki

• 1228-large_default.png
    1228-large_default.png
    85,9 KB · Wyświetleń: 304
Do góry