reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Mogę się podzielić bo ja już nie moge na nie patrzećOoo nie mów [emoji23] też chce
Rosołek jem sobie bo moj żołądek ostatnio w rozsypce
motylkowelove
Dawaj [emoji23]takie z serem żółtym bym zjadla mnmnmnmmm [emoji85]Mogę się podzielić bo ja już nie moge
A ledwo zmęczyłem ten rosół w zasadzie sam makaron wydobylam
MatiMar
@Szymonowa matka znam trud codziennej odpowiedzialności w opiece nad schorowana starsza osoba. Sama w domu mam prawie 82 letnia babcie która ma Alzheimera. I potrzebna jest do.tego wielka cierpliwość. Moja babcia ma zakładane pampersy ponieważ zdarza się jej zapomniec albo po prostu nie zdazyc. Nie jest lekko Ale trzeba to przeżyć, ona kiedyś się mną zajmowała więc teraz ja się jej odwdzieczam tym samym. A u mnie już tylko 7 dni do wizyty
No to tak na spokojnie cześć I czołem
Ja się zmusiłam, żeby dotrzeć dzisiaj do pracy i jestem nie dk zycia. Mdlosci niemiłosierne. Głodna I nieglodna na raz. Do lodówki w domu za daleko, a lunch który sobie zabrałam z domu jakoś mi nie podchodzi ogólnie ledwie siedze, tak mi się chce spać że to jakaś magia.... A zostało mi jeszcze 4h pracy
Ja się zmusiłam, żeby dotrzeć dzisiaj do pracy i jestem nie dk zycia. Mdlosci niemiłosierne. Głodna I nieglodna na raz. Do lodówki w domu za daleko, a lunch który sobie zabrałam z domu jakoś mi nie podchodzi ogólnie ledwie siedze, tak mi się chce spać że to jakaś magia.... A zostało mi jeszcze 4h pracy
Dzidzi bobo
Wlasnie wróciłam od lekarza wszystko jest ok nastepna wizyta za 2 tyg ale zadnych witaminek mi nie przepisal dal skierowania na kolejne badania. A u was jak dziewczyny dzisiaj mija dzionek?
Dzidzi bobo
Zastanawiam sie czy nosic przy sobie cala teczke z wynikami czy wystarczy tylko ksiazeczka ciazowa ewentualnie dopiac ostatnie uzg.
martakratka
Gratulacje Nie widzę zalacznika....Jestem po wizycie, wszystko ok
A to moja kropeczka
aga6
Ja nosilam karte ciazy i grupe krwi - oryginalZastanawiam sie czy nosic przy sobie cala teczke z wynikami czy wystarczy tylko ksiazeczka ciazowa ewentualnie dopiac ostatnie uzg.
reklama
motylkowelove
Jakie żelazo dla kobiet w ciąży?