reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ohoho ostro. :D no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem. Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szału :)
Strasznie dlugo. Ja wynik różyczki mialam na drugi dzień, a w zasadzie w tym samym dniu wieczorem.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde, zjadłam trzy porcje tego spaghetti.... I dalej jestem głodna, I to tak niebezpiecznie, że aż w przelyku gilgocze na mdlosci uuuuu!
I jak tu żyć jak się ciągle chce zrec xd
Ja dzisiaj rano w biedrze upolowalam 1.5 litrowy sok z czarnej porzeczki. Kupilam. Wypilam szklanke, bylo mi po nim tak niedobrze, ze myslalam ze nje dam rady. Ale byl taki dobry, ze wypilam.caly, choc mdlilo mnie na sam widok hahahaha.

Ja dzisiaj rano w biedrze upolowalam 1.5 litrowy sok z czarnej porzeczki. Kupilam. Wypilam szklanke, bylo mi po nim tak niedobrze, ze myslalam ze nje dam rady. Ale byl taki dobry, ze wypilam.caly, choc mdlilo mnie na sam widok hahahaha.
Hahahah ja mam ciągle ochoty na bez, ale to Sam cukier więc staram sie swoją zachcianke ubic za wczesu xD wczoraj trochę mi nie wyszło ale dzisiaj Wólka trwa dalej :]

Hie hie hie xD I nawet piłeczkę widać lekko :)
Screenshot_20180508-165750.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180508-165750.jpg
    Screenshot_20180508-165750.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 222
Mówiłam że mamuśki dzieciaków z klasy mojego syna myślały że u mnie to conajmniej 4ty miesiąc :D
Ale dzisiaj jest spokojniej, mniejszy trochę pewnie dlatego bo mniej piłam dzisiaj, mam lekkie wyrzuty sumienia ale mnie mdli po wodzie i sokach dzisiaj uhhhh

reklama
Do góry