reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam . To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam .
urs
Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam . To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam .
Mnie wysypalo tuz przy ustach i nie chce przejsc, czuje sie jak nastolatka [emoji12]
Dagaa11
Ohoho ostro. no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem.Moja mama wiadomość o mojej ciąży skomentowała w taki sposób cyt. "Drugie dziecko z tym debilem" tak, tak moja mamcia oraz moj mąż nie lubią się. I ja muszę niestety przepalac ich zgrzyty.
Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szałuJadę tzaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam . To co odpłatnie poroniłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam .
Dagaa11
Dokladnie takie podejscie jest zdrowe, zyjesz dla swojej rodziny.Nie chciałabyś usłyszeć tego co mi siostry powiedziały i matka. Bolało. Ale mam JE gdzieś, to moje życie i moje dzieci [emoji4]
urs
Taka mala wskazowka dla wszystkich - jesli mieszkacie w duzym miescie to polecam rozyczke, toxo, cmv, hiv etc. pojechac zrobic w laboratorium w szpitalu zakaznym.
Ja w Warszawie zaplacilam o polowe mniejsza kwote niz normalnie w przychodni plus wyniki mialam od razu tego samego dnia po 4 godzinach. Nie mowie juz o wiarygodnosci tych badan - podobno prywatnym laboratoriom zdarzaja sie niestety czeste pomylki
Ja w Warszawie zaplacilam o polowe mniejsza kwote niz normalnie w przychodni plus wyniki mialam od razu tego samego dnia po 4 godzinach. Nie mowie juz o wiarygodnosci tych badan - podobno prywatnym laboratoriom zdarzaja sie niestety czeste pomylki
Kiedyś widziałam mega śmieszny filmik o rekacji dzieci na rodzeństwo ale znaleźć nie mogę takiej kompilacji, ale sporo takich pojedynczych w sieci.
Tu mam jeden na reakcję o płci [emoji1]
Coś dla poprawy humoru [emoji1]
Nie mogę znaleźć gdzie indziej niż Facebook dlatego mam nadzieję że macie dostęp [emoji6]
Tu mam jeden na reakcję o płci [emoji1]
Coś dla poprawy humoru [emoji1]
Nie mogę znaleźć gdzie indziej niż Facebook dlatego mam nadzieję że macie dostęp [emoji6]
A ja z truskawkami...A ja z Monte
reklama