reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Moja mama wiadomość o mojej ciąży skomentowała w taki sposób cyt. "Drugie dziecko z tym debilem":D tak, tak moja mamcia oraz moj mąż nie lubią się. I ja muszę niestety przepalac ich zgrzyty.

reklama
Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.

Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.

Mnie wysypalo tuz przy ustach i nie chce przejsc, czuje sie jak nastolatka [emoji12]

Moja mama wiadomość o mojej ciąży skomentowała w taki sposób cyt. "Drugie dziecko z tym debilem":D tak, tak moja mamcia oraz moj mąż nie lubią się. I ja muszę niestety przepalac ich zgrzyty.
Ohoho ostro. :D no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem.
Jadę tzaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie poroniłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.
Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szału :)

Ależ mi ślinka cieknie jak napisaliście o tych nalesnikach. U mnie w mieście jest super naleśnikarnia będę się musiała tam wybrać :)

Taka mala wskazowka dla wszystkich - jesli mieszkacie w duzym miescie to polecam rozyczke, toxo, cmv, hiv etc. pojechac zrobic w laboratorium w szpitalu zakaznym.
Ja w Warszawie zaplacilam o polowe mniejsza kwote niz normalnie w przychodni plus wyniki mialam od razu tego samego dnia po 4 godzinach. Nie mowie juz o wiarygodnosci tych badan - podobno prywatnym laboratoriom zdarzaja sie niestety czeste pomylki :(

Kiedyś widziałam mega śmieszny filmik o rekacji dzieci na rodzeństwo ale znaleźć nie mogę takiej kompilacji, ale sporo takich pojedynczych w sieci.
Tu mam jeden na reakcję o płci [emoji1]
Coś dla poprawy humoru [emoji1]
Nie mogę znaleźć gdzie indziej niż Facebook dlatego mam nadzieję że macie dostęp [emoji6]

reklama
Kurde, zjadłam trzy porcje tego spaghetti.... I dalej jestem głodna, I to tak niebezpiecznie, że aż w przelyku gilgocze na mdlosci uuuuu!
I jak tu żyć jak się ciągle chce zrec xd

Do góry