HappyElephant
Fanka BB :)
Tobie polecam Pregnancy+, używałam całą ciążę Niestety jest drobna opłata po pierwszym trymestrze, coś koło £3-4, ale moim zdaniem warto.A cóż to za apka ? Bo fajna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie polecam Pregnancy+, używałam całą ciążę Niestety jest drobna opłata po pierwszym trymestrze, coś koło £3-4, ale moim zdaniem warto.A cóż to za apka ? Bo fajna
Dzięki, ściągnęlam, zobaczymy jak mi podejdzieTobie polecam Pregnancy+, używałam całą ciążę Niestety jest drobna opłata po pierwszym trymestrze, coś koło £3-4, ale moim zdaniem warto.
@Locja @porcelana kciuki ogromne za jutro posmialam sie troche czytajac dzis oczywiscie dystans to fajna sprawa no ale to przeciez wiadomo @urs nie to zeby cos, wiadomo forum grudniowek najlepsze ale nie masz przypadkiem terminu na listopad z takim om ? Ja mam dzis 9+1 i termin 10.12
Jeny ale bym chciala usg przez brzuch jak na filmach nigdy nie mialam
U mnie wizyta dopiero 12.05. Usg miałam do tej pory tylko jedno ale widać było zarodek i serduszko biło (6tc). Też chyba będę tu najdalej bo to już 25% ciąży upłynęło.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Witajcie nie wiem co jest z tymi snami ale ja wlasnie obudzilam sie cala zaplakana. Nigdy mi sie tak nie zdarzylo . te koszmary mnie dobijająHej ja oczywiście koszmary związane z ciążą ..moja głowa szaleje i pewnie stąd takie sny ...ale pisałyscie że sny tłumaczy się odwrotnie więc tego się trzymajmy )pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujace .