reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Idę dzisiaj tylko na USG ale bardzo się cieszę bo zobaczę mojego maluszka jak urósł :)

Trzymam kciuki :*
I za reszte wizytujacych tez trzynam kciuki :*

Hej ja oczywiście koszmary związane z ciążą ..moja głowa szaleje i pewnie stąd takie sny ...ale pisałyscie że sny tłumaczy się odwrotnie więc tego się trzymajmy ;))pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujace .

Ja tez miewam koszmary ostatnio... I w ogole bardzo dziwne sny. Dzisiaj obudzilam sie o 4 nad ranem, jak moj wstawal do pracy i juz mialan problem, zeby zasnac :/

Hej dziewczyny ja jutro pierwsza wizyta prawie 7 tydz ciąży obawiam sie ale mam nadzieję. Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj :rofl:

Witam, dawno sie nie odzywalam, ale czytalam was na biezaco.
Witam wszystkie nowe mamy :) trzymam kciuki za wszystkie wizytujace.
Dzis u mnie 7+6, bol piersi przy dotyku sie utrzymuje, dodatkowo mdli mnie i to najbardziej wieczorami, apetytu szczegolnego nie mam ale cos jesc trzeba :) sny mam ale bardziej erotyczne :D haha ale ze spaniem i tak ciezko bo ciagle sie budze.

Ja mam tez dziwne sny. Książki mogłabym pisac. Wczoraj na placu zabaw widzialam koleŻankę z córeczka roczną, a malutka jest taka cudowna ze snily mi sie całą noc [emoji16][emoji23]

Mi niedobrze od rana, fatalnie zie czuje, do tego glowa boli. Biore kocyk i ide na ogrodek, moze swieze powietrze pomoze. A w razie czego krzaki blisko [emoji14]

Mi się śniło że darłam się jak głupia ale na kogo i za co to już nie wiem. Z najwcześniejszych om to chyba ja jestem ostatnią miałam 26.02. Trzymam kciuki za wasze wizyty

Ja mam non stop sny erootyczne. Ale to pewnie dlatego że odkąd wiemy o ciąży to nie było zadbych mizianek z mężem a to już miesiąc będzie xD

reklama
Do góry