reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Sorki, ale... trawa zawsze bardziej zielona u sąsiada ;) Mój mąż swego czasu po zrobieniu prawa jazdy dostał stawkę £1800. Funtów :szok:
No nie wiem jak jest w innych państwach, bo nigdy sie tym nie interesowalam, ale to lekkie pocieszenie, ze nie tylko w Polsce taki żal hehe [emoji14]

reklama
U mnie to bedzie pierwsze ubezpieczenie A prawko mam od końca stycznia więc pewnie się przewroce jak mi składkę wylicza, A mój mąż prawko ma dopiero od miesiąca, więc my swiezaki. Za późno się wzięliśmy za nauke:D
No to niestety, ale mozesz sie przerazic [emoji14] ja od kiedy mam prawko, zawsze mialam auto zarejestrowane na tate, wiec znizki maksymalne [emoji14] ale w koncu nadszedl czas, zeby zadbac o swoje :)

Pewnie też bym rejestrowała auto na tatę, ale niestety zmarł gdy bylam w ciąży z synem. Dobrze że mój mąż dobrze zarabia, będę się teraz musiała do niego uśmiechnąć ;)

Ja sie denerwuje za kazda z nas tutaj obecnych, takze Wy mozecie byc spokojne hahah
emoji14.png

No u nas tez ciezki miesiac, auto nam sie popsulo :( u nas tak zawsze wazystko naraz
emoji14.png
Tak jest jak coś się psuje, to parami jak to moja babcia mówiła ;) My mamy okres urodzinowy, co chwile ktoś :D
Ja mam wtorek godz 18 ..I w końcu dowiem się czy się cieszyć ciąża czy żegnać :(
Nie kracz! Zabraniam! Zobaczysz ślicznego dzidziola na usg i piękne serduszko! Trzymam bardzo mocno kciuki!
Dziewczyny, ja jutro od rana mam dużo latania z formalnościami, bo zamykamy budowę i lada moment się wprowadzamy. Nie mam głowy do takich rzeczy teraz, ale cóż... Jeszcze w międzyczasie muszę psa zawieźć i odebrać od fryzjera.
Popołudniu mam wizytę i proszę Was żebyście trzymały mocno kciuki!! Albo jutro usłyszę serduszko, albo ciąża się rozwija nieprawidłowo, bo między terminem z OM a USG mam aż dwa tygodnie różnicy... Okres miałam ostatnio chyba najwcześniej z Was wszystkich, bo 1 marca, a w praktyce jesteśmy z moim zarodeczkiem daleko za Wami. I te marne przyrosty bety... Ech... Strasznie się stresuję.
Pewnie późno wrócę od ginekologa, bo jadę dopiero na 17, a zawsze ze 2-2,5 h w kolejce czekam, chociaż to prywatnie.
Rownież mocno trzymam kciuki! Musi być dobrze!
Hej dziewczynki dawno nie pisałam ale czytam Was regularnie i tak u mnie ok tak nawet bezstresowo sobie żyje ale oczywiscie we wtorek wizyta i juz sie nakrecam powinnam miec taki guziczek i sie wyłączyć
Trzymam kciuki za wizytę!
Jesli ktos, jak np ja kupuje swoje pierwsze auto, to ubezpieczenie wynosi krocie. Wiadomo, ze z czasem lecą znizki, no ale poczatek jest ciezki :)
Można pod męża się podpiąć albo ojca dopisać i będzie taniej ;)
Ja, 9 maja na 9:00, wedlug OM dzisiaj 9 t 3 d
Kciuki zaciśnięte ✊
Również trzymam kciuki!

Moj tata tez zmarl niestety, ale znizki z automatu ma moja mama, przeszly po tacie i ja wzielam wspolwlasnosc z mama, znizki tez max:)a tak w ogole to na forum czesto takie rozne myki slysze, mozna sie duzo dowiedziec:)

U mnie wizyta dopiero 12.05. Usg miałam do tej pory tylko jedno ale widać było zarodek i serduszko biło (6tc). Też chyba będę tu najdalej bo to już 25% ciąży upłynęło.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie wizyta dopiero 12.05. Usg miałam do tej pory tylko jedno ale widać było zarodek i serduszko biło (6tc). Też chyba będę tu najdalej bo to już 25% ciąży upłynęło.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tak mówi aplikacja:)
Screenshot_20180506-221404_Preglife.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180506-221404_Preglife.jpg
    Screenshot_20180506-221404_Preglife.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Do góry