Dziewczynki co na zapalenie pęcherza w ciąży. Chyba mnie coś dopadło boli brzuch i mnie uciska na pęcherz ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie, ze mozesz, tylko troche wiecej luzu, bo nikt nikogo nie obraza
Haha, u mnie identyczny wzrost (168-169) i waga na starcie 83.7Ja tam wcale się nie obraziłam, a ważne 82,5kg przy wzroście 168cm... Moja waga sprzed ciąży to 83,5kg i zjechałam dwa kilogramy w dół do 81,5kg, a teraz jak widać 1kg na plus przybyło.
To czuj sie urazona, skoro tak uważasz Ty wyrazilas swoje zdanie, ja swoje i mysle, ze mozemy skonczyc dyskusje, bo chyba to forum nie jest od obrażania się i stwarzanka problemow, ktorych nie maAle jak ja się poczułam urazona to co? Nie moge sie tak czuć, bo Ty tak mówisz?
Jak któraś wcześniej poczuła się urażona z przyczyn religijnych to nie zabranialyscie jej się tak czuć... Ja też wtedy nie widziałam problemu, a jednak jedna z nas poczuła się dotknięta...
No niestety, nauczyć się miec dystans do samego siebie to sztuka, ktora nie kazdy potrafi opanować, a szkoda@Alexa1905 a ja wypowiedź @MamaXTrzy odebrałam jako pełną dystansu do siebie właśnie. Czego i Tobie życzę