reklama
martakratka
Fanka BB :)
Najwazniejsze ze wszystko ok bardzo sie cieszę i jeszcze raz gratulujęZa wczesna ciąża dla niej. za 4 tygodnie kolejna wizyta dopiero 17.05
Anet29
Bardzo mi przykro Wiem przez co przechodzisz...
A jak Twoja beta?
Szymonowa matka
Aktywna w BB
@Martynka_K mój gi też mi nie założył karty na pierwszej wizycie tylko wczoraj jak miałam drugą wizytę i miałam komplet badań zrobionych od razu w kartę wpisał. Gratuluję dziewczyny dobrych wiadomości
natka100
@Martynka_K mój gi też mi nie założył karty na pierwszej wizycie tylko wczoraj jak miałam drugą wizytę i miałam komplet badań zrobionych od razu w kartę wpisał. Gratuluję dziewczyny dobrych wiadomości[/QUO. Dziwne mi pd razu założył karte nawet jak jeszcze usg nie zrobił
Wspaniale. Mi też jeszcze nie założyli karty...ale dostalam skierowanie na badania wiec moze dopiero jak beda wyniki...Hej Wam My już dzisiaj po wizycie 4mm szczęścia z akcją serduszka karty ciąży nie założyła...
Wanilia89
A jak Twoja beta?
Moja beta za chwilę mnie do grobu wpędzi. Wyniki miały być on-line po 15. O siedemnastej tam dzwoniliśmy i powiedziano, że będą za godzinę. Jest po 19 i nadal nicA jak Twoja beta?
martakratka
To moze zadzwoń raz jeszcze...Moja beta za chwilę mnie do grobu wpędzi. Wyniki miały być on-line po 15. O siedemnastej tam dzwoniliśmy i powiedziano, że będą za godzinę. Jest po 19 i nadal nic
Wanilia89
Próbowałam kilka razy. Nikt nie odbiera Chyba pozostaje mi czekać do jutra...To moze zadzwoń raz jeszcze...
reklama
martakratka
Co to za ciućmoki.... wrrrPróbowałam kilka razy. Nikt nie odbiera Chyba pozostaje mi czekać do jutra...