kasiula222
Fanka BB :)
A w którym tyg jesteś może za wcześnie ?Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tyg jesteś może za wcześnie ?Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Witaj. U mnie termin bedzie podobny wiec mam dziwne pytanie w ktorym tygodniu jestes i kiedy ostatnia @ ps. Byłaś juz na jakimś badaniu ?Cześć grudniowe mamusie!
Również termin na grudzień -26
Mam już prawie 5 letnie córeczkę
Pozdrowionka
Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Tule2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.
Bardzo mi przykro... Trzymaj się2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.
U mnie był rosołekU mnie dzis na slodko byly racuchy z jablkami. Mmm zjadlabym spagetti
U mnie dziś było serduszko a karty jeszcze nie mam.Karte zakładają jak jest [emoji173]
Co to jest?Nie chcesz sprobowac VBAC?
2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.