Wanilia89
Fanka BB :)
Zgadzam się w 100%. Człowiek płaci i oczekuje a tu mają to gdzieś.Co to za ciućmoki.... wrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się w 100%. Człowiek płaci i oczekuje a tu mają to gdzieś.Co to za ciućmoki.... wrrr
Co to za laboratorium? W jakich godzinach jest czynne?Zgadzam się w 100%. Człowiek płaci i oczekuje a tu mają to gdzieś.
Diagnostyka. U nas pobierają do 10 rano a potem przesyłają chyba do Kielc. Bo ja jestem z okolicCo to za laboratorium? W jakich godzinach jest czynne?
No właśnie przez internet sprawdzam, bo do odebrania w wersji papierowej to pewnie jutro po 15 dopiero.@Wanilia89 a nie ma możliwość sprawdzić przez internet?
Ja robiłam w diagnostyce i były wyniki o 15 moje. (Dzisiaj)Diagnostyka. U nas pobierają do 10 rano a potem przesyłają chyba do Kielc. Bo ja jestem z okoli
No właśnie przez internet sprawdzam, bo do odebrania w wersji papierowej to pewnie jutro po 15 dopiero.
O kochana, u mnie poranne mdlosci to rzadkość. Ja mam wieczorne I wczesnonocne xD głównie jakąś godzinę po obiedzie się zaczyna.Dziewczyny czy wasze poranne nudności wcale nie są poranne? Np w tej chwili jest mi potwornie niedobrze... Pytam, bo to dla mnie nowość. W ciąży z corka zadnych mdłości nie było.
A masz tez tak, ze jestes glodna, wiec jest Ci niedobrze z glodu, ale jak pomyslisz o jedzeniu to jest ci niedobrze jeszcze bardziej? Hahahaha. Nie ogarniam tegoO kochana, u mnie poranne mdlosci to rzadkość. Ja mam wieczorne I wczesnonocne xD głównie jakąś godzinę po obiedzie się zaczyna.
A u mnie nadal nicJa robiłam w diagnostyce i były wyniki o 15 moje. (Dzisiaj)