Trzymam kciuki za ładna betęDziewczyny poczlapalam jednak na tą bete. Wynik po 15. Boję się... Co do plamien myślałam że po spacerku będzie gorzej ale póki co są tylko dwie brązowe plamki, więc wskoczylam do łóżka i nadal wyleguje.
reklama
porcelana
Fanka BB :)
A jakie miałaś ostatnio parametry pęcherzyka i zarodka? Tzn chodzi mi o wielkości.dziś 6tc2d
klaudka.22
Ja tak zamotana ze nawet nie zapytałam wiec pewnie jak mówicie to 3 mm .
Zdjęcie w Polsce robione
@martakratka słyszałam, bije jak dzwon ;p
Zdjęcie w Polsce robione
I na tej kartce za zdjęciem nie ma pomiarów napisanych przypadkiem?Wszystko w porządku termin na 10 grudnia
Gdzie tu pisze na zdj ile dzidzius ma?
Szymonowa matka
Aktywna w BB
To jest raczej nie możliwe żeby w 7 tygodniu miało 3mm moje w 6 miało 4 mm A w 8 ma 1.5 cm
klaudka.22
Wiec to nie to no nic, nie zapytałam to i nie wiem
martakratka
No to suuuper Mam nadzieję, że ja usłyszę w poniedziałekJa tak zamotana ze nawet nie zapytałam wiec pewnie jak mówicie to 3 mm .
Zdjęcie w Polsce robione
Dagaa11
Nie stresujcie jej. Na zdjeciu jest napisane 7t1d wg terminu miesiaczki, ale jesli ma termin na 10 grudnia to ciaza mozliwe, ze jest mlodsza ok tydzien i moze miec 3 mm. Podejrzewam, ze z usg wyszloby ok 6t0d, ale nie jest to napisane na zdjeciu. Wiec moim zdaniem jak najbardziej moze miec zarodek 3 mm. Serce bije, a to najwazniejsze. Nie porownujcie swoich ciaz, bo kazda jest inna.To jest raczej nie możliwe żeby w 7 tygodniu miało 3mm moje w 6 miało 4 mm A w 8 ma 1.5 cm
reklama
martakratka
Pęcherzyk był 7,5 cm, a zarodek ok 1mm.A jakie miałaś ostatnio parametry pęcherzyka i zarodka? Tzn chodzi mi o wielkości.
Załączniki