reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja jak pisze @ i poczatek nicku to mi sie wyswietlaja osoby o takich nickach i klikam ta ktora chce..Dobra niech ktoś mi wytłumaczy jescze raz czemu przy oznaczeniach nieraz pojawiają sie u Was dwa znaki @@? Jak próbuje oznaczyć jak na FB nie moge nie podwietlaja mi sie nazwiska...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra dzuewczyny, nie piszcie za duzo bo ja w drodze jestem i wracam w niedziele wieczorem xD chyba ze bede miala na tym koncu swiata zasieg to do Was zajrze ;-)
Aga gdzie wyjeżdżasz? Ja dzis 14.30 jade na koncert do Gdańska i wracam jutro wieczorem więc też sie pewnie w niedzielę zamelduje [emoji4]Ja jak pisze @ i poczatek nicku to mi sie wyswietlaja osoby o takich nickach i klikam ta ktora chce..
Dobra dzuewczyny, nie piszcie za duzo bo ja w drodze jestem i wracam w niedziele wieczorem xD chyba ze bede miala na tym koncu swiata zasieg to do Was zajrze ;-)
Dagaa11
Ale zazdroszcze. Udanej wyprawyKolo Nidzicy nad jezioro ;-)
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Pogoda zamówiona ?Kolo Nidzicy nad jezioro ;-)
patuśka
Hej, tez jestem za grupa zamknieta, ale moze dajmy szanse dolaczyc innym grudniowkom, jeszcze przez ponad miesiac moga do nas dołączać, i poznajmy sie lepiej z kolei zwolenniczka grupy na fb nie jestem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
motylkowelove
Też myślę ze jest spokojnie czas na grupę zamkniętą mam nadzieję ze zostanę z Wami
Dziś mam wizytę żeby skontrolować badania .
Może lekarz zrobi usg ale nie wiem nie sądzę czy coś już będzie widać u mnie dziś jakoś 4+1 17dpo 29dc
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mam wizytę żeby skontrolować badania .
Może lekarz zrobi usg ale nie wiem nie sądzę czy coś już będzie widać u mnie dziś jakoś 4+1 17dpo 29dc
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
To o tyle fajnie, ze coś już wiesz . Spokojnej i udanej podróżyJa za wczesnie na usg poszlam ale pecherzyk i cialko zolte byly na szczescie we wlasciwym miejscu <3 o tyle jestem spokojniejsza.
To normalne, po stracie. Ja w 8 tyg z Dominikiem to w ogóle prawie leżałam ze strachu. Musi być dobrze, mama moja mówi nie ciesz się za wcześnie, ale jak tu się nie cieszyć. Co do wizyty to. Usze iść tego 20.04 bo skończy mi się duphaston.W zasadzie nic mnie nie niepokoi. Po prostu panikuje po wrześniowym poronieniu. Niestety tak chyba będzie u mnie aż do 9tc, czyli do momentu kiedy straciłam poprzednią ciąże. Zdaje sobie sprawe, że nawet przy rosnącej becie coś może pójść nie tak i na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale wiem, że jeśli powtórze to badanie w przyszłym tygodniu to po prostu uspokoje sumienie
Ja naprawdę nie jestem panikarą z natury, ale starając się o kolejną ciąże wiedziałam, że mi odbije jak już sie uda
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiesz, czego chcesz Syn mój przetrawia informacje, tak bardzo chciał siostrzyczkę i prosił bym mu urodziła, a jak się dowiedział to stwierdził ze już nie chce. Odwidziało mu się Twój przynajmniej jeszcze nie świadomy co go czekaTez bym chciala żeby moj juz tyle miał
Miłego dnia dziewczyny.
reklama
Raczej nie wszystkie z nas będą miały fb.Hej, tez jestem za grupa zamknieta, ale moze dajmy szanse dolaczyc innym grudniowkom, jeszcze przez ponad miesiac moga do nas dołączać, i poznajmy sie lepiej z kolei zwolenniczka grupy na fb nie jestem
Damy radę
Jak tam u Was dzisiaj? Ja miałam kiepską nockę. Wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch, że myślałam że już wszystko stracone. A potem jeszcze koszmary... Brr.
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom