reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@EklerkaDaria a bedziesz jeszcze powtarzac bete?

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez właśnie chciałam umówić się na 23. 04 ale w poniedziałek nie przyjmuje, wiec albo 20 albo 24... i mam dylemat czy dotrwam w tym stresie. Chciałabym wiedzieć czy dzidzia jest w ogóle tam gdzie powinna.
Na betę już nie idę, chyba nie ma sensu. No chyba, że coś mnie bardzo zaniepokoi.
I bądź tu mądra, boli brzuch to się martwię ze coś jest nie tak, nie boli to tez się martwię ze objawów brak.o_O

Ja tez właśnie chciałam umówić się na 23. 04 ale w poniedziałek nie przyjmuje, wiec albo 20 albo 24... i mam dylemat czy dotrwam w tym stresie. Chciałabym wiedzieć czy dzidzia jest w ogóle tam gdzie powinna.
Na betę już nie idę, chyba nie ma sensu. No chyba, że coś mnie bardzo zaniepokoi.
I bądź tu mądra, boli brzuch to się martwię ze coś jest nie tak, nie boli to tez się martwię ze objawów brak.o_O
Postaraj sie poczkac, wtedy juz zobaczysz serduszko i bedziesz spokojniejsza :)
Ja bete jeszcze dwa razy w przyszlym tyg powtorze.

Postaraj sie poczkac, wtedy juz zobaczysz serduszko i bedziesz spokojniejsza :)
Ja bete jeszcze dwa razy w przyszlym tyg powtorze.

Kusisz.... może też pójdę.... sama nie wiem. A dlaczego chcesz iść? Masz jakieś obawy?
I tak to nic nie zmieni, ja dalej będę się denerwować. Nawet w ciąży pozamacicznej przyrost może być prawidłowy. Tylko usg wykaże czy zarodek jest zagnieżdżonych tam gdzie powinien. A beta twoja jest super, rośnie gigantycznie, myśle ze nie powinnaś mieć obaw. Coś cię niepokoi?

Kusisz.... może też pójdę.... sama nie wiem. A dlaczego chcesz iść? Masz jakieś obawy?
I tak to nic nie zmieni, ja dalej będę się denerwować. Nawet w ciąży pozamacicznej przyrost może być prawidłowy. Tylko usg wykaże czy zarodek jest zagnieżdżonych tam gdzie powinien. A beta twoja jest super, rośnie gigantycznie, myśle ze nie powinnaś mieć obaw. Coś cię niepokoi?
Ja za wczesnie na usg poszlam ale pecherzyk i cialko zolte byly na szczescie we wlasciwym miejscu <3 o tyle jestem spokojniejsza.

W zasadzie nic mnie nie niepokoi. Po prostu panikuje po wrześniowym poronieniu. Niestety tak chyba będzie u mnie aż do 9tc, czyli do momentu kiedy straciłam poprzednią ciąże. Zdaje sobie sprawe, że nawet przy rosnącej becie coś może pójść nie tak i na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale wiem, że jeśli powtórze to badanie w przyszłym tygodniu to po prostu uspokoje sumienie :)
Ja naprawdę nie jestem panikarą z natury, ale starając się o kolejną ciąże wiedziałam, że mi odbije jak już sie uda :D

reklama
Witam nowe dziewczyny ! Dużo nas się już robi! Może niedługo zrobimy prywatna grupe, co myślicie? Bo pewnie będziemy opisywać bardziej intymne i personalne rzeczy albo wrzucać fotki wiec byłoby bezpieczniej. Poczekamy jeszcze na resztę grudniowej i
robimy??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Iga ja sie dostosuje ale uwazam ze jak mamy sie zamykać to zaczekajmy jeszcze. Mnie dziewczyny przyjęły na zamknieta grupe na FB jak mój syn miał 8 mcy jest tam nas ok 40. Udalo sie nam częściowo spotkać ogolnie jest fajnie. Napewno jeszcze duzo osob będzie chciało do nas dołączyć wiadomo jak za dużo to tez niedobrze ale jeszcze chwila.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry