reklama
Dziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Super, gratulacje
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Super! Dobrze, ze to fałszywy alarm. Bardzo się cieszę! Leż i odpoczywaj i nic nie dźwigaj! Będzie dobrze.Witajcie dziewczyny ponownie Wracam, po 2 dniowym krwawieniu byłam dziś na wizycie w szpitalu i się okazuje że wszystko ok , jest zarodek i bijące serduszko 6T3D, tak się cieszę, a naprawdę myślałam że to już było poronienie. Oczywiście dostałam duphaston, cyklonaminę, acard i zalecenie leżenia i dużo odpoczynku.
Anet29
Witajcie dziewczyny ponownie Wracam, po 2 dniowym krwawieniu byłam dziś na wizycie w szpitalu i się okazuje że wszystko ok , jest zarodek i bijące serduszko 6T3D, tak się cieszę, a naprawdę myślałam że to już było poronienie. Oczywiście dostałam duphaston, cyklonaminę, acard i zalecenie leżenia i dużo odpoczynku.
Wow ale sie tu dzieje dwa cudy sie zdarzyly super
martakratka
Niestety cola je u mnie poteguje...Super Marta, ciesze sie bardzo!
A co Twoich mdłości, bo pamietam ze Ciebie też mecza, sprawdz czy czasem cola Ci nie pomoze, dla mnie to jedyny ratunek jak na razie
porcelana
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze Femibion 1- do końca 12 tygodnia ciąży? Od kilku dni jakoś nie mam apetytu. Niby jestem głodna i nakładam sobie na talerz porcję jak dla konia, a po trzech kęsach mam odruch wymiotny. Tylko ze słodyczami tak nie mam... Codziennie paczkę Kinder Schoko-Bons do kawy zbożowej wciągam bez problemu. Przez to boję się, że nie dostarczam dzidzi wystarczająco witamin. Byłam w aptece i pani mi poleciła właśnie Femibion. Ma w składzie też kwas foliowy, który lepiej się przyswaja (cokolwiek to znaczy) w dawce 400, więc ten, który brałam dotychczas odstawiłam - dawka była ta sama.
Anet29
Niestety cola je u mnie poteguje...
A moze sprite?
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze Femibion 1- do końca 12 tygodnia ciąży? Od kilku dni jakoś nie mam apetytu. Niby jestem głodna i nakładam sobie na talerz porcję jak dla konia, a po trzech kęsach mam odruch wymiotny. Tylko ze słodyczami tak nie mam... Codziennie paczkę Kinder Schoko-Bons do kawy zbożowej wciągam bez problemu. Przez to boję się, że nie dostarczam dzidzi wystarczająco witamin. Byłam w aptece i pani mi poleciła właśnie Femibion. Ma w składzie też kwas foliowy, który lepiej się przyswaja (cokolwiek to znaczy) w dawce 400, więc ten, który brałam dotychczas odstawiłam - dawka była ta sama.
Ja bralam w pierwszej ciazy teraz biore tylko kwas foliowy jak narazie.
porcelana
A macie wrażenie, że Wam już brzuchy rosną? Ja mam według OM 7T2D, a wszystkie jeansy muszę rozpinać jak siadam. Bluzki też luźniejsze noszę, bo aż się dziwnie z tym czuję, że tak szybko to idzie. Wciąganie brzucha, za dużo nie daje. Jak normalnie rozluźnię brzuch i stanę przed lustrem, to wyglądam na 5 miesiąc.
To moja pierwsza ciąża, średnio mam apetyt więc to nie od jedzenia raczej. Nie zauważyłam też żebym puchła na nogach czy buzi od wody.
To moja pierwsza ciąża, średnio mam apetyt więc to nie od jedzenia raczej. Nie zauważyłam też żebym puchła na nogach czy buzi od wody.
Kupiłam większe spodnie i staniki. W spodnie się już od tygodnia IA Joe zapinanam a ludzie myślą że to już 4 miesiąc...A macie wrażenie, że Wam już brzuchy rosną? Ja mam według OM 7T2D, a wszystkie jeansy muszę rozpinać jak siadam. Bluzki też luźniejsze noszę, bo aż się dziwnie z tym czuję, że tak szybko to idzie. Wciąganie brzucha, za dużo nie daje. Jak normalnie rozluźnię brzuch i stanę przed lustrem, to wyglądam na 5 miesiąc.
reklama
patuśka
Femibion dobry. Ja kupilam pre gna plus, bo ma zelazo i kwasy dha.Dziewczyny, czy któraś z Was bierze Femibion 1- do końca 12 tygodnia ciąży? Od kilku dni jakoś nie mam apetytu. Niby jestem głodna i nakładam sobie na talerz porcję jak dla konia, a po trzech kęsach mam odruch wymiotny. Tylko ze słodyczami tak nie mam... Codziennie paczkę Kinder Schoko-Bons do kawy zbożowej wciągam bez problemu. Przez to boję się, że nie dostarczam dzidzi wystarczająco witamin. Byłam w aptece i pani mi poleciła właśnie Femibion. Ma w składzie też kwas foliowy, który lepiej się przyswaja (cokolwiek to znaczy) w dawce 400, więc ten, który brałam dotychczas odstawiłam - dawka była ta sama.
Tez nie zapinam spodni