EklerkaDaria
Fanka BB :)
A jak to w końcu jest. Jak miało się cc to drugie tez się ma? Różnie mówią na ten temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak szybko jedno po drugim to cc robia chyba ze sir chce naturalnie i nie ma przeciwskazan a jak tyle lat minelo to nie wiem..A jak to w końcu jest. Jak miało się cc to drugie tez się ma? Różnie mówią na ten temat.
Super :* wszystko idzie w dobrym kierunku daj znac kiedy nastepna wizytaDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Super gratulujęDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Nastepna wizyta 30.04 i wtedy bedzie juz serduszkoSuper :* wszystko idzie w dobrym kierunku daj znac kiedy nastepna wizyta
Super wieści ciekawe jak u mnie będzie w poniedziałek. Jesteśmy na tym samym etapie ciążyDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Super Marta, ciesze sie bardzo!Nastepna wizyta 30.04 i wtedy bedzie juz serduszko
No cos Ty!!!!!!! Czyli cuda sie zdarzaja! Rany ciesze sie bardzo! To musisz ulge odczuwacWitajcie dziewczyny ponownie Wracam, po 2 dniowym krwawieniu byłam dziś na wizycie w szpitalu i się okazuje że wszystko ok , jest zarodek i bijące serduszko 6T3D, tak się cieszę, a naprawdę myślałam że to już było poronienie. Oczywiście dostałam duphaston, cyklonaminę, acard i zalecenie leżenia i dużo odpoczynku.