reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Tutti_frutti_by-Iga ooo... To nie tylko mój syn taki cycuś:p życzę Wam dużo zdrówka i wytrwałości oby tylko było już lepiej:D hmm... A ja czekam do wtorku zrobię bete po wynikach umowie się na wizytę. Brzuch ciągnie jak na @. W pierwszej ciąży też tak było ale jednak trochę się martwię czy wszystko ok.. Bo tak bardzo chce drugiego dzidziusia... za chwilę zbieram się do pracy A dziś pewnie będzie Sajgon... Miłego dnia dziewuszki;)

reklama
Czesc dziewczyny! Co u was slychac? Ile piszecie. Szok! Duzo nas pewnie przybylo. Nie wiem czy mnie pamietacie. Bylam i zniknelam za tydzien. To ja zalezylam grupe. Mialam miec lyzeczkowanie w poniedzialek bo bylo podejrzenie pustego jaka a tu dzis serducho! Jestem taka sczesliwa
Cbyba zartujesz? Serio? Ale sie ciesze... ile dajesz wszystkim nadziei. Super.

Czesc dziewczyny! Co u was slychac? Ile piszecie. Szok! Duzo nas pewnie przybylo. Nie wiem czy mnie pamietacie. Bylam i zniknelam za tydzien. To ja zalezylam grupe. Mialam miec lyzeczkowanie w poniedzialek bo bylo podejrzenie pustego jaka a tu dzis serducho! Jestem taka sczesliwa
Iga, cudowna wiadomość! Dajesz nadzieje!! A co z tą kosmówką? Coś czujesz czy tylko na usg widać?

@HappyElephant ile Twoje dziecko ma, mój synek ma 16 miesięcy I straszny cycocholik I tak się zastanawiam co teraz mam zrobić. Najlepiej by było aby sam się odstawil:p
Skończył rok w marcu. Samoodstawienia to ja u niego nie widzę :no2: Od roczku powolutku próbuję redukować karmienia, przynajmniej na razie w dzień... Nie chcę karmić tandemu, absolutnie. A wolałabym odstawić go na długo przed porodem, żeby nie było mu potem przykro.
Udało mi się sprawnie zajść w drugą ciążę i nie zdążyłam zrobić postępu z odstawianiem ;)

Jutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
Ale nie denerwuj się, jeśli jeszcze nie zobaczysz :)

Dzień dobry wszystkim :) widzę ze tutaj produkcja postów od świtu :D Iga- gratulacje, rzeczywiście brzmi jak cud i przeznaczenie, trzymam kciuki żeby nie było większych komplikacji <3

Pamietamy :) super, zostan z nami do grudnia ! :)

@HappyElephant mój synek koło roku jadł cycusia na wieczór no i w nocy. W lutym wrocilam do pracy i znów są karmienia w dzień, bo jak tylko wracam z pracy to zaraz szarpie mnie za koszulkę i wielka aferę kręci. Awanturnik mały:p

reklama
Do góry