reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny.
Ja dopiero po teście. 7 tyg. Gin wizyta we wtorek. Wariuje bo w sierpniu 2017 ciąża obumarła w 9 tyg. Cieszę sie ze znowu się udało ale w głowie natłok myśli i teraz raczej wszystko na zimno. Do wt osiwieje. Nie chce powtórki
Pozdrawiam i życzę wam wszystkim zdrówka

reklama
Witajcie dziewczyny.
Ja dopiero po teście. 7 tyg. Gin wizyta we wtorek. Wariuje bo w sierpniu 2017 ciąża obumarła w 9 tyg. Cieszę sie ze znowu się udało ale w głowie natłok myśli i teraz raczej wszystko na zimno. Do wt osiwieje. Nie chce powtórki
Witaj, doskonale Cie rozumiem, czuje dokladnie to samo-teb ciągly strach. Ale musimy myslec pozytywnie! :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, czy można sie dołączyć? Mieszkam w okolicach Krakowa,mam 6 letnią córeczkę i teraz w końcu udało mi sie zajść w ciąże.(staraliśmy sie około pół roku) Wizyte u lekarza mam dopiero w poniedziałek 16 kwietnia.;)
Czesc!:-)

Hej, mam na imię Martyna i jestem nowa na forum :) Dzisiaj ujrzałam dwie kreseczki i wciąż nie mogę uwierzyć :))
Zobacz media 718862

Hej.
To i ja dołaczam:)
Jestem Magda.
Mi test pozytywny wyszedł 24.03 i też taka blada kreseczka:)

GRATULACJE dla wszystkich ciężarówek i spokojnych 9 miesięcy Wam i sobie zycze:)

Hej hej!:-) powiedzcie nam coś więcej o sobie ;-)

Witajcie dziewczyny.
Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.
Na tym etapie kazda chyba ma jakies obawy i lęki.. ja glupieje bo wszystkie objawy mi ustaly

Ja zrobiłam dziś znowu betę a ze nie urosła
Jakoś powalajaco poszłam do lekarza i na szczęście na ten moment wszystko Ok , jest pęcherzyk . 5 tydzień. Ciazy dziś się zaczął. Ja w środę wracam do Włoch i powiedział ze dzień przed lotem i rano w dzień lotu mam wziąć luteinę zapobiegawczo. Wspomial tez o Tym żeby poza kwasem foliowym brać tez jod i witaminę d3. Powiedział ze jakby coś się działo powtórzyć betę w sobotę i przyjść do niego a jak będę się dobrze czuła to po powrocie so Włoch bezpośrednio do mojego ginekologa i już powinno być widać dużo więcej. PercherYk jest maleńki ale jest! Uffff odetchnęłam trochę. Powiedział te ze to 20 tygodnia ciazy maksymalnie powinnam odstawić córkę od piersi .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny ! Dużo nas się już robi! Może niedługo zrobimy prywatna grupe, co myślicie? Bo pewnie będziemy opisywać bardziej intymne i personalne rzeczy albo wrzucać fotki wiec byłoby bezpieczniej. Poczekamy jeszcze na resztę grudniowej i
robimy??

Witaj, doskonale Cie rozumiem, czuje dokladnie to samo-teb ciągly strach. Ale musimy myslec pozytywnie! :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. Dlatego zapisałam się do grupy bo zawsze tylko poczytywalam. Ale może w taki sposób będzie jakoś razniej[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc!:-)

Hej hej!:-) powiedzcie nam coś więcej o sobie ;-)

Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.
Na tym etapie kazda chyba ma jakies obawy i lęki.. ja glupieje bo wszystkie objawy mi ustaly
Ja w pierwszej ciazy w ogóle nie miałam żadnych leków. Do 12 tyg korzystałam z pięknych uroków ciąży. Tylko ból piersi i małe nudności. A tu nagle na prenatalnych serce nie bije. Dopiero potem dowiedziałam się jakie to częste i ile kobiet spotyka. Więc teraz wielki strach. Zajmuję głowę czymś innym, byle szybciej czas przeleciał do badania.
Co do ustania objawów to mnie też od 2 dni piersi mniej bolą. Ale nie chce się nawet zastanawiać. Miłego wieczorka. Szukam jakieś dobrej książki i do łóżka [emoji6]
Dziękuję za miłe przyjecie i zrozumienie

Witam nowe dziewczyny ! Dużo nas się już robi! Może niedługo zrobimy prywatna grupe, co myślicie? Bo pewnie będziemy opisywać bardziej intymne i personalne rzeczy albo wrzucać fotki wiec byłoby bezpieczniej. Poczekamy jeszcze na resztę grudniowej i
robimy??

Super ze wszystko ok;-)

Ja jestem za zamknieta ;-) ale dajmy jeszcze chwile. I pozniej nie ma co zapraszac kazdego jak leci bo faktycznie otwieramy sie przed sobą i pewnie jakies fotki tam zaczniemy wrzucac

reklama
Hej dziewczyny. Chyba mogę oficjalnie dołączyć. Beta 87,3 po 48h 159,5.
Czekam na pierwszą wizytę. Oby wszystko było ok. Pozdrawiam. :)
Bedzie ok! Musi byc :-)
Dziękuję. Dlatego zapisałam się do grupy bo zawsze tylko poczytywalam. Ale może w taki sposób będzie jakoś razniej[emoji3]

Razem zawsze razniej ;-)

Do góry