reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny.
Ja dopiero po teście. 7 tyg. Gin wizyta we wtorek. Wariuje bo w sierpniu 2017 ciąża obumarła w 9 tyg. Cieszę sie ze znowu się udało ale w głowie natłok myśli i teraz raczej wszystko na zimno. Do wt osiwieje. Nie chce powtórki
Pozdrawiam i życzę wam wszystkim zdrówka

reklama
Witajcie dziewczyny.
Ja dopiero po teście. 7 tyg. Gin wizyta we wtorek. Wariuje bo w sierpniu 2017 ciąża obumarła w 9 tyg. Cieszę sie ze znowu się udało ale w głowie natłok myśli i teraz raczej wszystko na zimno. Do wt osiwieje. Nie chce powtórki
Witaj, doskonale Cie rozumiem, czuje dokladnie to samo-teb ciągly strach. Ale musimy myslec pozytywnie! :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, czy można sie dołączyć? Mieszkam w okolicach Krakowa,mam 6 letnią córeczkę i teraz w końcu udało mi sie zajść w ciąże.(staraliśmy sie około pół roku) Wizyte u lekarza mam dopiero w poniedziałek 16 kwietnia.;)
Czesc!:-)

Hej, mam na imię Martyna i jestem nowa na forum :) Dzisiaj ujrzałam dwie kreseczki i wciąż nie mogę uwierzyć :))
Zobacz media 718862

Hej.
To i ja dołaczam:)
Jestem Magda.
Mi test pozytywny wyszedł 24.03 i też taka blada kreseczka:)

GRATULACJE dla wszystkich ciężarówek i spokojnych 9 miesięcy Wam i sobie zycze:)

Hej hej!:-) powiedzcie nam coś więcej o sobie ;-)

Witajcie dziewczyny.
Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.
Na tym etapie kazda chyba ma jakies obawy i lęki.. ja glupieje bo wszystkie objawy mi ustaly

Ja zrobiłam dziś znowu betę a ze nie urosła
Jakoś powalajaco poszłam do lekarza i na szczęście na ten moment wszystko Ok , jest pęcherzyk . 5 tydzień. Ciazy dziś się zaczął. Ja w środę wracam do Włoch i powiedział ze dzień przed lotem i rano w dzień lotu mam wziąć luteinę zapobiegawczo. Wspomial tez o Tym żeby poza kwasem foliowym brać tez jod i witaminę d3. Powiedział ze jakby coś się działo powtórzyć betę w sobotę i przyjść do niego a jak będę się dobrze czuła to po powrocie so Włoch bezpośrednio do mojego ginekologa i już powinno być widać dużo więcej. PercherYk jest maleńki ale jest! Uffff odetchnęłam trochę. Powiedział te ze to 20 tygodnia ciazy maksymalnie powinnam odstawić córkę od piersi .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny ! Dużo nas się już robi! Może niedługo zrobimy prywatna grupe, co myślicie? Bo pewnie będziemy opisywać bardziej intymne i personalne rzeczy albo wrzucać fotki wiec byłoby bezpieczniej. Poczekamy jeszcze na resztę grudniowej i
robimy??

Witaj, doskonale Cie rozumiem, czuje dokladnie to samo-teb ciągly strach. Ale musimy myslec pozytywnie! :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. Dlatego zapisałam się do grupy bo zawsze tylko poczytywalam. Ale może w taki sposób będzie jakoś razniej[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc!:-)

Hej hej!:-) powiedzcie nam coś więcej o sobie ;-)

Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.
Na tym etapie kazda chyba ma jakies obawy i lęki.. ja glupieje bo wszystkie objawy mi ustaly
Ja w pierwszej ciazy w ogóle nie miałam żadnych leków. Do 12 tyg korzystałam z pięknych uroków ciąży. Tylko ból piersi i małe nudności. A tu nagle na prenatalnych serce nie bije. Dopiero potem dowiedziałam się jakie to częste i ile kobiet spotyka. Więc teraz wielki strach. Zajmuję głowę czymś innym, byle szybciej czas przeleciał do badania.
Co do ustania objawów to mnie też od 2 dni piersi mniej bolą. Ale nie chce się nawet zastanawiać. Miłego wieczorka. Szukam jakieś dobrej książki i do łóżka [emoji6]
Dziękuję za miłe przyjecie i zrozumienie

Witam nowe dziewczyny ! Dużo nas się już robi! Może niedługo zrobimy prywatna grupe, co myślicie? Bo pewnie będziemy opisywać bardziej intymne i personalne rzeczy albo wrzucać fotki wiec byłoby bezpieczniej. Poczekamy jeszcze na resztę grudniowej i
robimy??

Super ze wszystko ok;-)

Ja jestem za zamknieta ;-) ale dajmy jeszcze chwile. I pozniej nie ma co zapraszac kazdego jak leci bo faktycznie otwieramy sie przed sobą i pewnie jakies fotki tam zaczniemy wrzucac

reklama
Hej dziewczyny. Chyba mogę oficjalnie dołączyć. Beta 87,3 po 48h 159,5.
Czekam na pierwszą wizytę. Oby wszystko było ok. Pozdrawiam. :)
Bedzie ok! Musi byc :-)
Dziękuję. Dlatego zapisałam się do grupy bo zawsze tylko poczytywalam. Ale może w taki sposób będzie jakoś razniej[emoji3]

Razem zawsze razniej ;-)

Do góry