reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Bardzo się cieszę [emoji4]i oby caly czas było dobrze [emoji4]

Mnie nic nie boli i w sumie dobrze się czuje , wiadomo czasami podbrzusze .
U mnie 6t+0 od @ i dzidzia też tyle ma [emoji4]

reklama
Mnie w krzyzu caly czas boli ale przez tylozgiecie macica musi sie wyprostowac.
Znalazlam cos takiego i nie wiedzialam ze to moze byc az tak grozne.
Link do: Tyłozgięcie macicy a ciąża / Porady matek Canpolu / Strona główna - Canpol babies
Nie czytaj, bo się tylko będziesz denerwować. Musisz myśleć ze wszystko będzie dobrze i bez komplikacji. Ja nie mam tylozgiecia, myśle ze źle spałam.
Tak czytam wasze wpisy i wam zazdroszczę tych wizyt ja niestety muszę czekać nie wiadomo jak długo. 2 maja mam wizytę u lekarza ale niestety rodzinnego potem zobaczymy co dalej. Tak bardzo chciałabym zobaczyć serduszko na usg.
A nie możesz gdzieś w necie prywatnie polskiego lekarza znaleźć?

Nie czytaj, bo się tylko będziesz denerwować. Musisz myśleć ze wszystko będzie dobrze i bez komplikacji. Ja nie mam tylozgiecia, myśle ze źle spałam.

Wlasnie dzis mam gorszy dzien, ostatnio nie moge sie wyspac jakas bezsennosc mnie dopadla :( ale robie sobie karpatke na pocieszenie :D

Szukałam ale ceny z butów wygrywają sama konsultacja to 1000 zł na polskie a nie mówiąc o usg ponad drugie tyle

reklama
Do góry