martakratka
Fanka BB :)
Jutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, zebys juz zobaczyla serduszko :*Jutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
Trzymam kciuki widzę że tyle z was już serduszka widziało że chyba pójdę w poniedziałek będzie 6t1 dzieńJutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
Nie dziękuję...Trzymam kciuki, zebys juz zobaczyla serduszko :*
Jutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
A czemu musisz robić badania genetyczne ?Zapomniałam dodać ze dostałam juz skierowanie na badania genetyczne miedzy 12-14 tc i mam juz umowiona wizytę.
Bedzie dobrze trzymam kciuki!Jutro o 10 rano. To bedzie 5tc6d wedlug om. Tak bym chciala zobaczyc serduszko...
Bo jestem stara :-)A czemu musisz robić badania genetyczne ?
Ja sie tam ciesze!Darina, chamstwo z ich strony, co tu duzo mowic. Ale dla zdrowia Twojego i dzidzi to taka praca moze byc szkodliwa, wiec rzeczywiście nie ma co rozpaczac!
UNie czytaj, bo się tylko będziesz denerwować. Musisz myśleć ze wszystko będzie dobrze i bez komplikacji. Ja nie mam tylozgiecia, myśle ze źle spałam.
A nie możesz gdzieś w necie prywatnie polskiego lekarza znaleźć?