EklerkaDaria
Fanka BB :)
I SUPER!!! Na drugi raz na d....e dostanieszDziewczyny juz po, wszystko jest ok. Ciaza mlodsza o tydzien, serduszko bije 154 zarodek ponad 5 mm.
Kiedy następna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I SUPER!!! Na drugi raz na d....e dostanieszDziewczyny juz po, wszystko jest ok. Ciaza mlodsza o tydzien, serduszko bije 154 zarodek ponad 5 mm.
Az mi wstyd, ze tak panikuje. No ale to sie chyba juz nke zmieni u mnie az do porodu [emoji14] 11 majaI SUPER!!! Na drugi raz na d....e dostaniesz [emoji14]
Kiedy następna wizyta?
GratulacjeGratuluję Wam [emoji8]
U nas tez dobre wieści
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia [emoji7]♡ Słuchaliśmy coś pięknego... [emoji4]
Zobacz załącznik 848761
Gratulacje to ty chyba pierwsza rodzacaDziewczyny! Widziałam i słyszałam serduszko! Rozryczałam się ze szczęścia! Termin na 01.12
Trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!Super Ale bym chciala tak moc jutro napisac.
Tu w DK jest inaczej tu się idzie pierw do lekarza rodzinnego i robi test ciążowy i czeka się na kolejną wizytę też u rodzinnegotrzymam kciuki bylas juz na wizycie?
Dziewczyny juz po, wszystko jest ok. Ciaza mlodsza o tydzien, serduszko bije 154 zarodek ponad 5 mm.
Super ktory to u Ciebie dzien i tydzien ciąży?Gratuluję Wam [emoji8]
U nas tez dobre wieści
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia [emoji7]♡ Słuchaliśmy coś pięknego... [emoji4]
Zobacz załącznik 848761