reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ale chcialabym juz byc po wizycie, slyszec serduszko i wiedziec ze wszystko jest dobrze.
A czy was boli brzuch ale tak wysoko nad pepkiem?

Cześć Dziewczyny serdecznie gratuluję wszystkich serduszek, dobrych wyników, wysokich bet i pozytywnych testów ciazowych :)

Jak wiecie moja wczorajsza wizyta byla udana- widziałam serduszko :) któraś z Was pytała który tc, a więc mówię że z om 6t3d A z usg równy 6 tydzień:)
Sorrki że dopiero dzisiaj odpisuje, ale miałam wczoraj i dzisiaj mega szczęśliwie zwariowany dzień. Oprócz udanej wizyty dostaliśmy pozytywną decyzję kredytową i w końcu będziemy mieli coś swojego. Dzisiaj latałam i dostarczałam ostatnie papiery. :-D Ale to było bardzo przyjemne latanie po urzędach :-) :):tak:
Mam nadzieję, ze będę musiała szykować pokoik dla drugiego dzieciątka:)
A Wam jak minął dzisiaj dzień? :)

Az mi wstyd, ze tak panikuje. No ale to sie chyba juz nke zmieni u mnie az do porodu
emoji14.png
11 maja :)
Ja też 11 maja :p
Ale chcialabym juz byc po wizycie, slyszec serduszko i wiedziec ze wszystko jest dobrze.
A czy was boli brzuch ale tak wysoko nad pepkiem?
Mnie dzisiaj w nocy żołądek bolał chyba przez tabletki bo zjadłam bez jedzenia. Przez to gardło nic mi nie mogło przejść. I pewnie z nerwów.
Mam za to bóle w krzyżu, chyba źle spałam. W ogóle mało dzisiaj spalam...O 3 w nocy miętę piłam...:(

Ja też 11 maja :p

Mnie dzisiaj w nocy żołądek bolał chyba przez tabletki bo zjadłam bez jedzenia. Przez to gardło nic mi nie mogło przejść. I pewnie z nerwów.
Mam za to bóle w krzyżu, chyba źle spałam. W ogóle mało dzisiaj spalam...O 3 w nocy miętę piłam...:(

Mnie w krzyzu caly czas boli ale przez tylozgiecie macica musi sie wyprostowac.
Znalazlam cos takiego i nie wiedzialam ze to moze byc az tak grozne.
Link do: Tyłozgięcie macicy a ciąża / Porady matek Canpolu / Strona główna - Canpol babies

Tak czytam wasze wpisy i wam zazdroszczę tych wizyt ja niestety muszę czekać nie wiadomo jak długo. 2 maja mam wizytę u lekarza ale niestety rodzinnego potem zobaczymy co dalej. Tak bardzo chciałabym zobaczyć serduszko na usg.

reklama
Do góry