martakratka
Fanka BB :)
Mi nie pomaga nic. Ciagle mam nudnosci i wymiotuję...Dziewczyny, jak u was z nudnosciami? Co wam pomaga? Mi tak jakby minimalnie cola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie pomaga nic. Ciagle mam nudnosci i wymiotuję...Dziewczyny, jak u was z nudnosciami? Co wam pomaga? Mi tak jakby minimalnie cola
No to pięknie gratulacjeDziewczyny juz po, wszystko jest ok. Ciaza mlodsza o tydzien, serduszko bije 154 zarodek ponad 5 mm.
Gratulacje! Czyli ktory to tc wedlug usg?Dziewczyny juz po, wszystko jest ok. Ciaza mlodsza o tydzien, serduszko bije 154 zarodek ponad 5 mm.
Ja karmię, ale jestem w szóstym tygodniu, więc nie o to pytasz Powoli zwalniam, żeby odstawić wystarczająco długo przed porodem, by dla starszaka nie był to szok.Mam pytanko czy są tu mamy które karmią lub karmily podczas ciąży? Utrzymywalyscie KP cała ciążę czy przerywalyscie w którymś momencie?
To tak jak w Anglii. Strasznie mnie to frustrowało w pierwszej ciąży, no i pracowałam fizycznie do siódmego miesiąca...W Holandii kobieta w wiekszosci przypadkow jest chroniona od 3 miesiaca. Wczesniej nie ratuja ciązy. Odbywa sie selekcja naturalna. Chyba ze tak jak Ja.. mialas wczesniej problemy ze zdrowiem i trafiasz pod opieke ginekologa. (Jezeli nie cala ciaze opiekuje sie toba polozna)
6t1d, rowny tydzien mlodsza.Gratulacje! Czyli ktory to tc wedlug usg?
Jak plamienie?
U mnie tak samo tez 6+1 z tym ze starsza o 1 dzien w stosunku do om.6t1d, rowny tydzien mlodsza.
Mam przyjść w piątek za tydzien powtórzyćJesli mialas przesunieta owulacje to jest ok. Na blogu mamaginekolog czytalam, ze cialjo żółte pojawia sie od 5+2 do 5+5. Wiec jesli jestes we wczesniejszej ciazy to jeszcze go nie ma. A mowil kiedy radzi powtorzyc? Moze tak za tydzien albo poltorej? Wcześniej niz za tydzień to zarodka jeszcze ma prawo nie byc :/
Tak, widziałam A kiedy miałaś owulacje?Super . moj troszke wiekszy. A serduszko widzialas jak bije
10.04 bylo 166 ,więc 4 tydzień według mojej rozpiski na wynikuA robilas wczesniej bete? jesli jest naprawde 5 tydzien to nie zawsze zarodek juz jest.