reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mam pytanko czy są tu mamy które karmią lub karmily podczas ciąży? Utrzymywalyscie KP cała ciążę czy przerywalyscie w którymś momencie?
Ja karmię, ale jestem w szóstym tygodniu, więc nie o to pytasz :p Powoli zwalniam, żeby odstawić wystarczająco długo przed porodem, by dla starszaka nie był to szok.

W Holandii kobieta w wiekszosci przypadkow jest chroniona od 3 miesiaca. Wczesniej nie ratuja ciązy. Odbywa sie selekcja naturalna. Chyba ze tak jak Ja.. mialas wczesniej problemy ze zdrowiem i trafiasz pod opieke ginekologa. (Jezeli nie cala ciaze opiekuje sie toba polozna)
To tak jak w Anglii. Strasznie mnie to frustrowało w pierwszej ciąży, no i pracowałam fizycznie do siódmego miesiąca...

Jesli mialas przesunieta owulacje to jest ok. Na blogu mamaginekolog czytalam, ze cialjo żółte pojawia sie od 5+2 do 5+5. Wiec jesli jestes we wczesniejszej ciazy to jeszcze go nie ma. A mowil kiedy radzi powtorzyc? Moze tak za tydzien albo poltorej? Wcześniej niz za tydzień to zarodka jeszcze ma prawo nie byc :/
Mam przyjść w piątek za tydzien powtórzyć

reklama
Do góry