Super!!! To teraz mniej stresuDziewczyny prawie placze ze wzruszenia
Jest dzidzi CRL 0.47cm i jest serduszko. Boze co ja przezywalam przez ostatnie dwa dni... juz czekalam na krwawienie przeciez...
reklama
aga6
Fanka BB :)
Bardzo sie ciesze!!!Hej. Melduje, że moje 4 mm szczęścia ma się dobrze! Wrzucę zdjęcia jak dotrę do domku . Jestem mega szczęśliwa!
Anet29
To moją pierwszą ciążą i nie wiem co może się zdąży a co nie. Dzisiaj w pracy było trochę wysiłku (pracą fizyczna) i stres bo regionalna była na wizycie.
Jak plamienie?
EklerkaDaria
Trzymamy, trzymamy ty nasza panikaroDziewczyny, zaraz jade. Prosze was z całego serca, trzymajcie kciuki.
natka100
Wlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja
martakratka
No to pięknie gratulacjeWlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja
Anet29
Wlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja
Super a dlaczego nie mozesz slodyczy ani slonych? na co to wplywa?
EklerkaDaria
reklama
WitamyHej dziewczyny jestem tu nowa jestem w 7 tyg ciąży . Zaglądam tu od paru dni i czytam z ciekawością wasze posty. Życzę miłej wizyty dzisiejszych
Gratuluję, bardzo się cieszę [emoji5]Dziewczyny prawie placze ze wzruszenia
Jest dzidzi CRL 0.47cm i jest serduszko. Boze co ja przezywalam przez ostatnie dwa dni... juz czekalam na krwawienie przeciez...
Dalej jestem w szoku! [emoji33]Powodem jest ciąza.
Jestem osoba nie produktywną. Mało tego szczesliwa nowine przekazał mi moj facet. Ktory jest kierownikiem. I zostal postawiony w dwuznacznej sytuacji. Szefostwo wiedzialo o moim stanie poniewaz od poczatku miałam plamienie, pozniej przeziebienie, a na koncu dostalam AZS. Obiecanki cacanki.. pieprzenie bo nie napisze gorzej. Ide na chorobowe. Cała ciaze zostaje w domu i tak bedzie dla nas najbezpieczniej. Ja pracowałam na sortowni odziezy uzywanej. Norma 1 sortu sa 2 tony dziennie. W gratisie bank bakterii, kurzu itd..
Ja sie nie przejmuje. A wrecz zaczynam sie cieszyc swoim szczesciem.
W Holandii kobieta w wiekszosci przypadkow jest chroniona od 3 miesiaca. Wczesniej nie ratuja ciązy. Odbywa sie selekcja naturalna. Chyba ze tak jak Ja.. mialas wczesniej problemy ze zdrowiem i trafiasz pod opieke ginekologa. (Jezeli nie cala ciaze opiekuje sie toba polozna)
I to nie jest merytoryczny, poważny powód do zwolnienia. A skoro byłaś pod opieką ginekologa to nie chroni Cię jakoś prawo?
Co za banda oszołomów.
Trzymaj się! I myśl pozytywnie. Teraz ciąża jest najważniejsza [emoji5] .
Super! Cieszę się bardzo. Dużo bijących serduszek tu u nas dzisiaj [emoji173]Jestem po, piekna kropeczka z bijacym serduszkiem :-)
Nadal trzymam kciuki dziewczyny za Was!
Gratuluję serduszka!Wlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja
Ser feta [emoji7] . You made my day. Zastanawiałam się z czym będę jeść sałatki.
Dziewczyny, potrzebuję porady! Mam straszne napady wilczego głodu i straszne wzdęcia. Jestem ogromna! Czy Wy też tak macie? Jak tak to jak sobie radzicie?