reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Wlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja

Wlasnie wrocilam jest zarodek z bijacym sercem .ciaza z usg jest troche starsza niz od ostatniej miesiączki. Dostalam duphaston na podtrzymanie profilaktycznie ze wzgledu na moje trudne ciaze. I powiedział ze moge mieć szef mojzesza zakladny ze wzgledu na rozwarcie w poprzedniej ciazy. Zabronil jesc slodyczy ,slonych rzeczy ,seksu,dzwigania i ćwiczeń(a ja przed ciaza bardzo duzo cwiczylam) wolno jesc ser feta i lososia wedzonego jak ktoras ma ochote . to mit ze nie wolno.ale sie ciesze!!!jupi!! Nastepna wizyta 8 maja
No to pięknie :) gratulacje :)

Super :) a dlaczego nie mozesz slodyczy ani slonych? na co to wplywa? :)

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa :happy: jestem w 7 tyg ciąży . Zaglądam tu od paru dni i czytam z ciekawością wasze posty. Życzę miłej wizyty dzisiejszych
Witamy :)
Dziewczyny prawie placze ze wzruszenia

Jest dzidzi CRL 0.47cm i jest serduszko. Boze co ja przezywalam przez ostatnie dwa dni... juz czekalam na krwawienie przeciez...
Gratuluję, bardzo się cieszę [emoji5]
Powodem jest ciąza.
Jestem osoba nie produktywną. Mało tego szczesliwa nowine przekazał mi moj facet. Ktory jest kierownikiem. I zostal postawiony w dwuznacznej sytuacji. Szefostwo wiedzialo o moim stanie poniewaz od poczatku miałam plamienie, pozniej przeziebienie, a na koncu dostalam AZS. Obiecanki cacanki.. pieprzenie bo nie napisze gorzej. Ide na chorobowe. Cała ciaze zostaje w domu i tak bedzie dla nas najbezpieczniej. Ja pracowałam na sortowni odziezy uzywanej. Norma 1 sortu sa 2 tony dziennie. W gratisie bank bakterii, kurzu itd..
Ja sie nie przejmuje. A wrecz zaczynam sie cieszyc swoim szczesciem.

W Holandii kobieta w wiekszosci przypadkow jest chroniona od 3 miesiaca. Wczesniej nie ratuja ciązy. Odbywa sie selekcja naturalna. Chyba ze tak jak Ja.. mialas wczesniej problemy ze zdrowiem i trafiasz pod opieke ginekologa. (Jezeli nie cala ciaze opiekuje sie toba polozna)
Dalej jestem w szoku! [emoji33]
I to nie jest merytoryczny, poważny powód do zwolnienia. A skoro byłaś pod opieką ginekologa to nie chroni Cię jakoś prawo?

Co za banda oszołomów.

Trzymaj się! I myśl pozytywnie. Teraz ciąża jest najważniejsza [emoji5] .
Jestem po, piekna kropeczka z bijacym serduszkiem :-)
Nadal trzymam kciuki dziewczyny za Was!
Super! Cieszę się bardzo. Dużo bijących serduszek tu u nas dzisiaj [emoji173]
Gratuluję serduszka!

Ser feta [emoji7] . You made my day. Zastanawiałam się z czym będę jeść sałatki.

Dziewczyny, potrzebuję porady! Mam straszne napady wilczego głodu i straszne wzdęcia. Jestem ogromna! Czy Wy też tak macie? Jak tak to jak sobie radzicie?

Do góry