reklama
Iga033
Zaciekawiona BB
A jak ogólnie się czujecie? Macie jakieś dolegliwości ciążowe?
Mi na razie dolega mega zmęczenie i duży bol piersi..
motylkowelove
Fanka BB :)
Mnie to mdli jak mam pusty żołądek , no a siku to bym cały czas chodziłą ale trzymam czasami bo nie chce mi sie wstawać
Locja
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi ,od razu zrobiło się tu całkiem ciążowo! Pamiętajcie by tak trzymać .
Sama na pewno mam mniejszą pojemność pęcherza i piersi mnie bolą. No chciałabym wymiotować jak kot, bo wtedy miałabym pewność, że wszystko jest ok.
Spokojnej nocy i jutro stawiamy się tu w niepomniejszonym składzie!
Sama na pewno mam mniejszą pojemność pęcherza i piersi mnie bolą. No chciałabym wymiotować jak kot, bo wtedy miałabym pewność, że wszystko jest ok.
Izabela88
Aktywna w BB
Mnie cały dzień mdli, ale wymiotów na szczęście nie mam. Wieczorem nie mogę zasnąć, a rano nie potrafię wstać. Czuję się wyssana z sił. Przez ostatni tydzień przechodziłam infekcję - zapalenie zatok. Bardzo mnie to niepokoiło, bo boje się czy mogło mieć jakiś wpływ na kropka, ale już dochodzę do siebieA jak ogólnie się czujecie? Macie jakieś dolegliwości ciążowe?
Dzisiaj robiłam badania z krwi, które miałam wykonać przed wizytą. Progesteron bardzo ładnie mi wzrósł (zasługa luteiny), prawie dwukrotnie w przeciągu trzech tygodni. Miałam wykonać też betę (nie wiem po co na tym etapie, ale zrobiłam) i wynik mnie pozytywnie nastawił przed piątkową wizytą - 89 tys coraz bliżej jestem myśli, że jednak tym razem się uda i w końcu zobaczę wymarzone serduszko
Obecnie u mnie 7t4d. Pozdrawiam wszystkie gorąco :*
Mnie strasznie bola piersi. Rownież jestem bardzo zmęczona i mam mega wzdecia. Wymiotow brak. Czasem pobolewa podbrzusze albo cos zakluje i troszke bole ledzwiowe....Mi na razie dolega mega zmęczenie i duży bol piersi..
EklerkaDaria
Wymioty niestety nie świadczą o tym, że wszystko jest ok .Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi ,od razu zrobiło się tu całkiem ciążowo! Pamiętajcie by tak trzymać .
Ja prócz wzdęcia, zwiększonej energii, bezsenności i wrażliwych piersi to innych objawów brak . Czasami trochę mnie mdli...
Po za tym czuję się świetnie, jak w poprzedniej ciąży. Oby tak do końca.
Iwka - w łeb partnerowi daj, na tym etapie ciąży jest sprawdzana jego męskość bardziej niż przez kolejne pół roku! Zamiast cichych dni niech się ogarnie i wspiera, w końcu to cud był częścią procesu tworzenia nowego życia!
reklama
EklerkaDaria
Nie wiem o co poszło, ale może warto czasami wyjść na przeciw jako pierwsza..... pogadajcie na spokojnie. Nie powinnaś się denerwować a już tymbardziej być teraz sama. Spróbujcie się jakoś dogadać. Zwal wszystko na hormony .Martwie sie troszke o moja fasolke pozatym mam ciche dni z moim partnerem i bardzo mi z tym zle....