motylkowelove
Fanka BB :)
Kochane trzeba byc dobrej myśli kciuki &&& [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na 11 po wyniki bety. Stresuje sie bo na dodatek bierze mnie przeziębienie i przy kichaniu boli brzuch. Znikła mi też ochota na mdłości przy karmieniu żółwia
Te robiłam w diagnostyce [emoji4] oby byly dobre wyniki daj znać [emoji4]Glukoza wypita..w diagnostyce mają tylko cytrynowa...czekam na drugie pobranie krwi za 40 min
Bedzie dobrze :*Dziewczyny! Z calego serca trzymam kciuki za wasze wizyty! Wierze, se kazdej z nas dane bedzie trzymac w grudniu swoje pociechy.
Ja troche sie uspokoilam po wczoraj, wyplakalam morze lez, strach jest, ogromny, ale musze wytrzymac do piatku do 17. Choc gdzies w najglebszej glebi serca czuje, ze MUSI byc dobrze tym razem...