Natka cena tez zalezy od miasta i miejsca gdzie robiszA z jakiego miasta jestes? Tym lekarzom w glowie sie po przewracalo 200 zl masakra .choc moj tez juz 150 zl bierze.
reklama
[emoji110] dawaj znać!Ja juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Anet29
Fanka BB :)
Natka cena tez zalezy od miasta i miejsca gdzie robisz
Dokladnie moj doktor przyjmuje w normalnej przychodni i nawet jemu sie nie placi tylko w rejestracji i pewnie oni biora jakis procent od udostepnienia mu gabinetu, chcialam sie tam zapisac na nfz ale babka w rejestracji powiedziala ze na nfz przyjmuja tylko do czerwca bo im wiecej nie przedluza i sie troche wkurzylam.
malutka2509
Zaciekawiona BB
PowodzeniaJa juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
aga6
Bo sie ciesze jak glupia a pozniej jeszcze wieksze rozczarowanieDlaczego nie zapisujesz sie na forum? )
aga6
Niecale 5..Aga a jak progesteron?
Jak to sie ma do norm ?Niecale 5..
EklerkaDaria
A ginekolog do którego wcześniej chodziłaś? Wizyty kontrolne, cytologię robiłaś? Ma obowiązek cię przyjąć w ciąży! Idź chociaż prywatnie na pierwszą wizytę gdziekolwiek.Ja Was na razie żegnam dziewczyny.... okazało się że gin do której byłam zapisana na NFZ nie ma USG w gabinecie, a ta do której byłam prywatnie zapisana odwołała wizytę.... załamana dzisiaj jestem i tylko ryczę bo gdzie nie dzwonię to terminy odległe...
Pędem do lekarza, a nawet na SOR do szpitala! Doczytałam. Dobrzeze masz w domu. Bierz i się nie denerwuj. Będzie dobrze!Ja raczej też będę się żegnać, ale czekam jeszcze na wyniki bety. Na papierze plamienia różowe od wczoraj mam złe przeczucia....
EklerkaDaria
Trzymam mocnoJa juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
reklama
Wiktorka88 O
Na 18.30 i tak do gina jadę. Mocno trzymajcie kciuki