@Kruszka ale super Ci się udało z tą kurtką u mnie niestety są używane po 100 zł zastanawiam się czy ją kupować. Gratuluję rocznicy ślubu i męża, który to z Tobą celebruje. Mój mąż niestety nie jest w ogóle romantyczny jak ja coś wymyślę, zorganizuję to pójdzie, ale żeby mi sam zrobił jakąś niespodziankę to nie ma co liczyć.
Ja używam witamin prenatal duo głównie ze względu, że mają dużo DHA, wyniki mam bardzo dobre.
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja chodziłam, ale mi nic nie dała jak przyszło do porodu to oddychać i tak nie umiałam a reszty nie pamiętałam
@Kasia1296 a jakie masz cukry po posiłku? wiem, że pisałaś, że masz problemy ze spacerowaniem, ale może spróbuj iść na spacer po posiłku bo to bardzo spala cukier. Pewnie minie sporo czasu zanim znajdziesz produkty głównie chleb i wędlinę, które będą dobre na cukry. Bardzo ważna jest też porcja jaką zjadasz nie może być za duża. Ja się nauczyłam, że mojego chleba mogę zjeść tylko dwie kromeczki (niezbyt duże) bo jak zjem trzy to już mam za wysoki cukier, ale oczywiście nie możesz się głodzić.