reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja teraz co 4 ...
Ale w stałym kontakcie z moja doktor . Później będę mieć co 2 jak już 30 tydzień wybije

Ja sie wlasnie zastanawiam czy pozniej wizyty beda jeszcze czesciej, ja co 3 tyg mam od poczatku ciazy :) jeju juz sie nie moge doczekac 30 tygodnia :D a pozniej znowu ktg i bedziemy spedzac pol godz lezac i sluchajac bicia serduszka hehe

Ja chodzę tak co 4 tygodnie. Jesli mnie cos niepokoi to ide szybciej.

Wczoraj robilam naleśniki z serem i tak mi to siadlo na zoladek że mialam cale popoludnie a nawet noc z glowy;/ Po obiedzie zazwyczaj sie kładę a wczoraj nie mogłam bo musielismy pojechać do sklepu. I bol glowy sie rozkrecil.

Milego piątku!

A czy wy tez macie wizyty co 3 tyg?
Ja mam wizyty co 4 tygodnie, w poprzedniej ciąży miałam co 3 ale ustaliliśmy z dr że robimy rzadziej, a jak coś będzie mnie niepokoilo to dzwonię lub przyjeżdżam wcześniej.
No i właśnie wczoraj byłam na wizycie i USG połówkowym. Z dzidzią wszystko w porządku, co prawda bardzo się kręcił i nie chciał dać sobie zbadać serduszka, ale jakoś się udało. Problem jest z łożyskiem, bo jest przodujące. Dr mowi że są jeszcze spore szanse że się przesunie jak macica będzie rosła, ale ja oczywiście już widzę najczarniejsze scenariusze.

Hej dziewczynki mam pytanko czy któraś z Was może użytkuje łóżeczko firmy chicco lullago zip bo szukam opinii na jego temat:p

Ja dzisiaj bardzo aktywnie od rana, nasze mieszkanko w końcu ogarnięte po remoncie salonu I dziś przeprowadzalismy się od teściowej, musialam nas rozpakować, plus wzielam się za upranie I wieszanie firanek teraz leżę i odpoczywam. Oglądam łóżka dla syna bo czas na "dorosłe" I szukam inspiracji na fajna szafę do jego pokoju, bo chce dac zrobić na wymiar
Zazdroszcze ja mam remont w pokoju syna . sajgon w calym domu. Nie wiem jak ja to posprzątam ;( .czy wasze dzieci tez maja tyle zabawek.

reklama
Do góry