reklama
G
gość 94049
Gość
SzybkoCzęść dziewczyny jak wam mija niedziela ?
Urodzinki młodszego synka, niedawno wróciliśmy z nad jeziora, gdzie chłopcy popluskali się z tatą. Zaczął padać ciepły deszcz, a Oni dalej w wodzie. Ja na plaży pod kocem Teraz się pakujemy i niebawem ruszamy do domku. Już tęsknię za swoimi czterema ścianami. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
G
gość 94049
Gość
Tak, zdecydowanie za dużo. Ale wczoraj ustaliliśmy, że po powrocie do domu siadamy i segregujemy zabawki.Zazdroszcze ja mam remont w pokoju syna . sajgon w calym domu. Nie wiem jak ja to posprzątam ;( .czy wasze dzieci tez maja tyle zabawek.
motylkowelove
Fanka BB :)
My byliśmy u tesciow i na lody [emoji4]
PaniAg
A mnie ten gorąc tak obezwladnia ze nie mam ochoty na nic. Jak juz sie ruszę to jest w miarę. Dziecko ma gdzies upał i szalał od 6.00 z wesołą miną. Az w koncu poszlismy do moich rodziców wyczerpani i zrezygnowani z zalozeniem " niech teraz babcia z dziadkiem toche polataja"
natka100
I co robicie z zabawkami ktorych chcecie sie pozbyc? Bo nie wiem co z nimi zrobićTak, zdecydowanie za dużo. Ale wczoraj ustaliliśmy, że po powrocie do domu siadamy i segregujemy zabawki.
G
gość 94049
Gość
Albo śmietnik albo jadą do babci, zależy od stanuI co robicie z zabawkami ktorych chcecie sie pozbyc? Bo nie wiem co z nimi zrobić
My stare zabawki, które są w dobrym stanie wrzucamy do pojemników Caritasu, może jeszcze jakiemuś dziecku się przydadzą. A koparki czy ciężarówki znosimy do piaskownicy pod blokiem jako zabawki do piasku, wspólne dla wszystkich dzieci.I co robicie z zabawkami ktorych chcecie sie pozbyc? Bo nie wiem co z nimi zrobić
reklama
Czy u was też jest tak gorąca? Ja dzis z chęcią cały dzień był spedziala na zmianę trochę na kanapie, trochę pod prysznicem, ale trzeba zająć się młodym. Jak się obudzi to idziemy najpierw na naleśniki (bo ja w takiej duchocie nic nie ugotuje) a potem na zacieniony plac zabaw.