Kacprysiowo
Moderatorka
Totois i ja mam siniaki i zrosty :-((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuu dajesz nadziejeDaga ja chyba mialam 94 a krzywa jest ok.
Gacoperek poproś giną żeby napisal Ci tylko że musisz brac heparyne, a internista nie powinien robic problemu.
A prywatnie gin nie może dać na refundację? ja chodze prywatnie i nie ma zadnego problemu z refundacjąNo właśnie ginekolog mi daje płatną 100%. Chodzę do dwóch lekarzy na NFZ i prywatnie i ten prywatnie mi przepisuje leki, jak zapytałam tego na NFZ czy może mi wystawić receptę na refundację to mi powiedział, że tylko na podstawie informacji, którą otrzyma od lekarza, który wdrożył leczenie a taką informację mam, że bez refundacji. I w sumie jestem w kropce bo nie wiem gdzie iść żeby taką refundację dostać bo za leki płacę kilkaset złotych miesięcznie
A prywatnie gin nie może dać na refundację? ja chodze prywatnie i nie ma zadnego problemu z refundacją
Bez problemu mozemy jesc, zakazane sa po prostu produkty z mleka niepasteryzowanego (sery, napoje, itp.). Produkty z mleka pasteryzowanego mozna spokojnie jesc, jest to mleko po obróbce [emoji5]To ja na razie odpuszczę, podpytam się gina na najbliższej wizycie jak to z tymi serami jest.