lucalew
Fanka BB :)
My z synkiem jesteśmy po kompieli w morzu - uśmiech i radość bezcenne [emoji16] Nie ma glonów woda ciepła jak w wannie no mowie Wam rewelacja [emoji3] Mam nadzieję że nic się nie zmieni i jutro też pójdziemy pobrykac w wodzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety życie takie nie jest i mając 16 czy 18 lat nie zawsze ma się wszystkiego świadomość zwłaszcza jak nie ma się tzw przykładu w domu. Dla mnie osobiście lepiej żeby dzieci były oddane do adopcji niż chowaly się w rodzinie gdzie ktoś sobie nie radzi lub nie chce lub nie ma wsparcia itd. Miałam praktyki w domu dziecka i naogladalam się i naczytalam o historii tych dzieci aż do dzisiaj pamiętam większość.Przykro mi ale dobrze ze się tak skończyło ze dobrze ludzie się zaopiekowali ; *
Nie mnie oceniać... ale wiesz 16 lat jeśli nie gwałt jak pisałam to , że tak powiem sam ktos sobie winien bo się wie co się z kim robi i jakie konsekwencje tego mogą byc nawet jak jest to wielka miłość to zawsze wpadka może byc a warunki się wie w jakich sie jest :/
Nie każdy ma tyle szczęścia ze trafia do dobrej rodziny czy wgl trafia do jakiejkolwiek :/ także wybacz moje zdanie bo mówię ogolnilowo nie obrażają nikogo ale dla mnie czyn = konsekwencja
Zazwyczaj dzieci na tym cierpią później bo mało kiedy jest happy end
Jak zebra [emoji3]Jeeej nie ma jak chłodek w domu ... koszmar jaki upał!
Topie się... A co do pandy [emoji23]
Zobacz załącznik 882468
Tak to sie nazywa nerwica i nawet bralam na to lekiA wtedy od razu adrenalina skacze i bardzo wysokie tętno i ciśnienie.. też tak masz? Byłaś może z tym u lekarza? Ja byłam powiedział, że to nerwica
O nie [emoji53] nie nawidze takich gowniar, zarwz pewnie będzie sie wymadrzac jaką ma piekna figure zeby Ci dopiec albo inne..niestety znam takie ale pamiętaj że to Ty jesteś na swoim terenie i Ty rzadzisz. Wiec od razu wal prosto z mostu jak Cie czyms wkurzy. Ty masz mieć swój komfort psychiczny[emoji123]Dobry. Wracam do żywych... chociaz nie do konca.. w Holandi była.. jest fala upałów wczoraj było ponad 40... ostatni tydzien ponad 30...
Siostra moja juz pojechała.. (płacz) Ja się nie czuje w ogóle... spanie na zawołanie mam teraz [emoji5] wygladam jak mała wkurwiona panda... dosłownie!!! Czego chodze i rycze po kątach... jest mi zle mam żal do wszystkich i w ogole bee.. nawet sexik mi humoru nie poprawia... brzuchol mam jak do porodu.. i na deser... jutro przyjezdza od mojego siostra... 19 lat.. nie znosze jej...(nazywam Ja niedoruchana celebrytką) na sama mysl ogladania jej twarzy mam puls 250...
Malutka ma sie chyba dobrze bo kopie co chwile.. pobudki mam przed 6 bo siku i jesc musze! A po 21 balet mam codziennie [emoji5]
A Wy jak tam dziewczynki? Jak Wasze samopoczucia?
Nie jestem w stanie nadrobic mam nadzieje ze wszystko ok u Was! :*
Ja tez tak uważam ze lepiej do domu dziecka oddac. My z siostrami tez wolalysmy isc do domu dziecka niz codziennie sluchac ze "moglysmy pozdychac jak sie urodzilysmy" albo codziennie lani o byle co. Bo nasza walnieta matka nie wie do czego służą gumki a i tak sie okazało ze nie wiem kto jest moim ojcem. Jest tyle rodzin, ktore nie mają dzieci i bardzo by chcialy kogus dac miłośc. Najgorzej tylko ze zazwyczaj tak jest ze jak mloda dziewczyna odda dziecko to po latach gdy dorasta i madrzeje szuka tego dziecka i robi mu mętlik w głowieNiestety życie takie nie jest i mając 16 czy 18 lat nie zawsze ma się wszystkiego świadomość zwłaszcza jak nie ma się tzw przykładu w domu. Dla mnie osobiście lepiej żeby dzieci były oddane do adopcji niż chowaly się w rodzinie gdzie ktoś sobie nie radzi lub nie chce lub nie ma wsparcia itd. Miałam praktyki w domu dziecka i naogladalam się i naczytalam o historii tych dzieci aż do dzisiaj pamiętam większość.