reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A ja dzisiaj dałam czadu.... wzięłam się za przebieranie ubranek po córce. Było tego z 10 wielkich pudel, siedziałam chyba że 4h. Gorąco jak w piekle, nie ma czym oddychać. A teraz leżę i zdycham, mam dość, za dużo tego jak na jeden raz, jestem taka zmęczona ze chyba za karę dzidzia mnie porzadnie skopie. Nigdy więcej.....głupia ja.

reklama
@Anet23 smakowicie wygląda torcik, uff... masakra ja też się roztapiam bylam z mama na szopingu i w mieście na obiedzie I leżę teraz ledwo żyje... A.moje dziecko oczywiście wulkan energii, na mieście zobaczył kurtyne wodną I biegał przy niej jak szalony A ja w tym upale za nim:-D pozdrowienia dla @Aguu..la:)

Ostatnia edycja:
Dobry. Wracam do żywych... chociaz nie do konca.. w Holandi była.. jest fala upałów wczoraj było ponad 40... ostatni tydzien ponad 30...
Siostra moja juz pojechała.. (płacz) Ja się nie czuje w ogóle... spanie na zawołanie mam teraz ☺ wygladam jak mała wkurwiona panda... dosłownie!!! Czego chodze i rycze po kątach... jest mi zle mam żal do wszystkich i w ogole bee.. nawet sexik mi humoru nie poprawia... brzuchol mam jak do porodu.. i na deser... jutro przyjezdza od mojego siostra... 19 lat.. nie znosze jej...(nazywam Ja niedoruchana celebrytką) na sama mysl ogladania jej twarzy mam puls 250...
Malutka ma sie chyba dobrze bo kopie co chwile.. pobudki mam przed 6 bo siku i jesc musze! A po 21 balet mam codziennie ☺

A Wy jak tam dziewczynki? Jak Wasze samopoczucia?

Nie jestem w stanie nadrobic mam nadzieje ze wszystko ok u Was! :*

U nas od wczoraj co jakiś czas deszcz, raz słońce, raz ulewa, wiaterek chłodny za to słońce mocne także jest fenomenalnie :)...

Dzisiaj dotarła zamówiona maszyna do szycia także zaraz się biorę na naukę obsługi <3 no przyszłego weekendu będę miała też materiały i komplet nici więc zacznę przygodę z szyciem :)
No i coś koło czwartku ma być nasze jaccuzi spa... W weekend będzie rozpusta, chociaż mamy w planach remont pokoju syna, obecnie remontujemy jadalnię.
No i chce dzisiaj kupić łóżeczko już :)

Jeeej nie ma jak chłodek w domu ... koszmar jaki upał!
Topie się... A co do pandy [emoji23]
20180728_165543.jpg

Załączniki

• 20180728_165543.jpg
    20180728_165543.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Do góry