reklama
Anet29
Fanka BB :)
Dziewczyny Aguu..la pozdrawia z watku poronienia nawykowe leczenie immunologiczne..boi sie ze przyczyna tragedii mogla byc amniopunkcja..ale moze to tez wada ktora fish pominal, wyniki amnio dadza wieksza wiedze.
A kiedy beda wyniki? rowniez pozdrawiam @Aguu..la
PatkaPatka
Ale mi ochoty narobiłaś, pięknyChwale sie torcikiem dla corki jej radosc bezcenna Zobacz załącznik 882422
motylkowelove
Nie mi wyszło ewidentnie... dopiero na końcu , ubytek w genetyce plus niewydolność ciałka do tego niedoczynność tarczycy dzidzia nie miały szansy aby wgl się rozwinąć . Także u mnie nie tyle immunologia co genetyka jakby ten accofil nie uzupełnił tego co trzeba to nic by nie pomogło Ale cieszę ze obie jesteśmy dzis z brzuszkami pod nosem ♡@motylkowelove ja obstawiona niby profilaktycznie, tzn nikt jednoznacznie nie powie ze mi to potrzebne wiesz, ale czuje ze dzieki temu jestem juz daleko. Tobie zreszta tez nic konkretnego nie wyszla chyba. Ale immumologia to taka cholera ze na pewno to nic nie wiadomo:/
Chciałam się ubrać jakoś sexy bo mało wychodzę z malzem to nie mam co na siebie ubrać a do tego wyglądam jak beza [emoji16][emoji23] sama będę za tort robić
motylkowelove
Smakowicie [emoji7][emoji847]Chwale sie torcikiem dla corki jej radosc bezcenna Zobacz załącznik 882422
Sto lat !
motylkowelove
Kochana nie żałuj sobie ja to tez mam spanie [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]Czytam o tym spaniu i dzis spalam 12 h i chyba sobie bede tak dogadzac ile sie da bo widze ze to moga byc ostatnie miesiace z takim spaniem
Kochana wiem o czym mowisz tez tak mialam nie raz ide do sklepu i nagle mi goraco słabo i brak powietrza....Ja akurat ataki paniki dostaje bez powodu, po prostu wydaje mi się, że się duszę tak o bez powodu i boję się nie samego lotu a właśnie tego że złapie mnie to tam ale są przeszkolone stewardessy także musi być dobrze
natka100
Ale piekny torcik omnom nom . ale bym zjadla. Podziwiam ,ze w taki upał za pieczenie sie wzięłaś.Chwale sie torcikiem dla corki jej radosc bezcenna Zobacz załącznik 882422
reklama
natka100
U mnie jest tak goraco ze zaraz sie rozplyne .widzialyscie wczoraj księżyc ? A mnie tak znowu cisnienie smyk podniósł. Juz 3 tyg czekam na zamowienie . wysłali meila ze 3 raz anulowali mi rzecz i 3 razy zmieniali dostawe. Jeszcze z takim chamstwem z zadnym sklepem sie nie spotkałam. I na raty kase oddaja . nie dlugo same niedrapki wysla.