reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Trzymam kciuki za wizyty!
@Zuzik1981 daj znac zaraz po! Trzymam kciuki.

Ja wczoraj wydalam 300zl na badania, tak sobie kurde o...jak mi zliczyla ile wyjdzie, to lekko cieplo mi sie zrobiło, ale coz..dzidzia najwazniensza. Jeszcze sobie z lekarka pozartowalismy, za kiedys byla morfologia i mocz i tyle, a teraz cala kartka :D

Wstalam po 10...mala szaleje, wlasnie co do ruchow, jak dopiero zaczelyscie je czuc, to tak bedzie, z czasem juz nie bedzie dnia zeby sie okruszek nie ruszal :) gdyby moja sie teraz caly dzien nie.ruszala, to bym zeszla na zawal i w szpitalu byla w minute.

reklama
Hej dziewczynki a ja się szykuje do lekarza na nieplanowana wizyte.....obudzilam sie rano z mokrymi spodniami od piżamy i napewno nie zrobilam siusiu w majtki oczywiście tragicznie sie boje ze sacza mi sie wody......masakra mam tylko nadzieję ze to jednak od luteiny:frown:
Oby to jednak bylo nie to co myślisz. Ja nieraz sie tak spoce plus rzadkie uplawy ze majtki musze zmieniać..daj znac koniecznie po wizycie
Dzień dobry,
Dziewczyny też tak macie, że czujecie ruchy a potem kilka dni nic? Ostatnio wyraźnie czułam jak mały się wierci ale teraz cisza..
Ja ostatnio po kłótni z mężem nie czulam tak jak zawsze i juz robilam co moglam , slodkie jadlam, herbate pilam, za duzo nie zmieszcze to juz myslalam ze zwymiotuje. Ale to tylko kilka godzin i ja juz w panice. Ale ja juz od 12tygodnia czuje i,wcześniej tez mialam takie przerwy 2-3 dniowe. Zalezy pewnie jak sie ułożył
Moja mała się już rozkrecila także nie ma dnia żebym jej nie czuła [emoji4]

Zbieram się na polowkowe spałam dziś i nie lekki stres mam...
3majcie proszę kciuki za nas ♡

Również życzę powodzenia [emoji4]
Powodzenia[emoji173][emoji173]
Bylam wlasnie na badaniach krwi, kolejna stówa nie moja... musiałam toxo powtórzyć i zrobic juz HBS. A dzis wizyta, ciekawe jak tam maluszek :) ide dzisiaj do smyka w celu kupienia pieluch i otulaczy bo nawet w fajnej cenie są. Jakie najbardziej pieluchy sie sprawdzają w takim codziennym użytku? Tetry? Flanelki?
Ja mam tetry. W lidlu byly.Ostatnio trzy sztuki w paczce. Ja dostalam od koleżanki i musze jeszcze dokupić. A takie fajne z zajacami były to akurat dla mojego Zajaczka [emoji23] od nazwiska
Ja już pod gabinetem czekam ...
Kciuki zaciśnięte[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
@Sabi32 no te badania prywatne dają po kieszeni w pierwszej ciąży też tak płaciłam, teraz też chodzę prywatnie do gina Ale mam pakiet z pracy z Luxmedu więc badania ciążowe za friko;) @Zuzik1981 Kochana Trzymaj się jestem dobrej myśli!!!

Do góry