PatkaPatka
Fanka BB :)
Pierwszy raz to ja się pożale.. Tak mnie dzisiaj M. wku*wil ze cała się trzęsę a do pracy pojechałam taksówką zamiast z nim. Co z tymi facetami jest nie tak :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mam Wizyte na 10 w poniedziałekAgus nie dziwie sie ze tyle emocji Tobą szarga teraz pewnie tak było jak piszesz dzidziuś musiał byc chory.
Niestety wady mogą spotkać dziecko zdrowych rodziców już przy podziale komórki my robiliśmy kariotypy cuda wianki inne i nic to nie dało :/ zbadaja maluszka i raczej się wyjaśni co było przyczyną . Dzięki Bogu masz swój cud i zbieraj siły dla dziecka, które masz łatwiej będzie Ci stanąć na nogi i nie popaść w depresję bo ono Cię potrzebuje tutaj ;*
Masz czas jestes młoda jeszcze będzie dobrze ... tylko teraz jakoś trzeba sobie poradzić z tym bólem przykro mi bardzo
Julianna znam to dobrze :/ i kiedy kobieta trąci ciążę wspomnienia wracają i strach zaczyna paralizowac .
Nie mam dzieci... mam 4 Aniołki i gdyby teraz coś się stało to mnie mnie ma... nie dałabym rady , nie miałabym juz sensu życia po prostu . Nie wytlumaczylabym po tym wszystkim i tych latach leczenia ze będzie dobrze :/
Dlatego nastawiam się od początku tylko pozytywnie bo inaczej bym oszalała . Modle się i wierzę ze w końcu to ten czas . Ale tez we mnie to mocno uderza i ciężko mi się pozbierać .
Jadę dziś do rodzinki i będę starać się ogarnąć myśli [emoji4]
Jednak jak pójdę we wtorek na polowkowe to chyba tam zejde na zawał ...
Spokojnego lotu [emoji4] nie przesilaj się oszczędzaj bo tez nie do końca wesoło jest , z tym co pisałaś niech to się wszystko ureguluje ;*
Zapisalas się w pl do lekarza?
Testosteron zamiast serca a jądra zamiast mózgu i wrodzona delikatność i empatia na poziomie skały.Pierwszy raz to ja się pożale.. Tak mnie dzisiaj M. wku*wil ze cała się trzęsę a do pracy pojechałam taksówką zamiast z nim. Co z tymi facetami jest nie tak :/
Spokojnego lotu!!!Tak, mam Wizyte na 10 w poniedziałek
Właśnie wracam z miasta, poszłam na kawkę i kupić rajstopy uciskowe bo inaczej oszalalabym z moimi puchnacymi nogami w samolocie :/
Trochę mnie teraz mdli więc trzeba coś wrzucić na ząb I lyknac aviomarin odezwę się jak dotrę do rodziców xD
Aviomarin w ciąży? Lekarz Ci kazał czy na własną ręke bierzesz?Tak, mam Wizyte na 10 w poniedziałek
Właśnie wracam z miasta, poszłam na kawkę i kupić rajstopy uciskowe bo inaczej oszalalabym z moimi puchnacymi nogami w samolocie :/
Trochę mnie teraz mdli więc trzeba coś wrzucić na ząb I lyknac aviomarin odezwę się jak dotrę do rodziców xD
Chyba,że Julianna stosuje aviomarin natural- na bazie imbiru. Taki mozna jak najbardziej. Ale zwykłego w życiu nie brałabym.będąc w ciąży, jakby nie było to sily lek.Patka olej to szkoda dziecka ;*
Julianna też miałam pytać czy ten aviomarin mozesz
Z recepty lekarza.Aviomarin w ciąży? Lekarz Ci kazał czy na własną ręke bierzesz?