reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Pierwszy raz to ja się pożale.. Tak mnie dzisiaj M. wku*wil ze cała się trzęsę a do pracy pojechałam taksówką zamiast z nim. Co z tymi facetami jest nie tak :/

reklama
Agus nie dziwie sie ze tyle emocji Tobą szarga teraz :( pewnie tak było jak piszesz dzidziuś musiał byc chory.
Niestety wady mogą spotkać dziecko zdrowych rodziców już przy podziale komórki :( my robiliśmy kariotypy cuda wianki inne i nic to nie dało :/ zbadaja maluszka i raczej się wyjaśni co było przyczyną . Dzięki Bogu masz swój cud i zbieraj siły dla dziecka, które masz łatwiej będzie Ci stanąć na nogi i nie popaść w depresję bo ono Cię potrzebuje tutaj ;*
Masz czas jestes młoda jeszcze będzie dobrze ... tylko teraz jakoś trzeba sobie poradzić z tym bólem :( przykro mi bardzo :(

Julianna znam to dobrze :/ i kiedy kobieta trąci ciążę wspomnienia wracają i strach zaczyna paralizowac .
Nie mam dzieci... mam 4 Aniołki i gdyby teraz coś się stało to mnie mnie ma... nie dałabym rady , nie miałabym juz sensu życia po prostu . Nie wytlumaczylabym po tym wszystkim i tych latach leczenia ze będzie dobrze :/
Dlatego nastawiam się od początku tylko pozytywnie bo inaczej bym oszalała . Modle się i wierzę ze w końcu to ten czas . Ale tez we mnie to mocno uderza :( i ciężko mi się pozbierać .
Jadę dziś do rodzinki i będę starać się ogarnąć myśli [emoji4]
Jednak jak pójdę we wtorek na polowkowe to chyba tam zejde na zawał ...
Spokojnego lotu [emoji4] nie przesilaj się oszczędzaj bo tez nie do końca wesoło jest , z tym co pisałaś niech to się wszystko ureguluje ;*
Zapisalas się w pl do lekarza?
Tak, mam Wizyte na 10 w poniedziałek :)
Właśnie wracam z miasta, poszłam na kawkę i kupić rajstopy uciskowe bo inaczej oszalalabym z moimi puchnacymi nogami w samolocie :/

Trochę mnie teraz mdli więc trzeba coś wrzucić na ząb I lyknac aviomarin :D odezwę się jak dotrę do rodziców xD

Pierwszy raz to ja się pożale.. Tak mnie dzisiaj M. wku*wil ze cała się trzęsę a do pracy pojechałam taksówką zamiast z nim. Co z tymi facetami jest nie tak :/
Testosteron zamiast serca a jądra zamiast mózgu i wrodzona delikatność i empatia na poziomie skały.
Tak w skrócie kochana.

Az się zastanawiam czy kilof nie kupić, bo mój taki zatwardzialy w samczym myśleniu jest.

Właśnie wracam z miasta, poszłam na kawkę i kupić rajstopy uciskowe bo inaczej oszalalabym z moimi puchnacymi nogami w samolocie :/

Trochę mnie teraz mdli więc trzeba coś wrzucić na ząb I lyknac aviomarin :D odezwę się jak dotrę do rodziców xD
Spokojnego lotu!!!

Aviomarin w ciąży? Lekarz Ci kazał czy na własną ręke bierzesz?

reklama
Do góry